publicat la 02.05.2014
publicat la 26.04.2014
publicat la 26.04.2014
Ai trecut de vârsta la care erai sigur că în dulapul cu haine sau sub pat se ascunde un monstru, însă venirea ta acasă cu două ore mai devreme îţi poate rezerva o mare surpriză legată de acest subiect.
Bucataras.ro
[email protected]
Orez cu ardei gras rosu
Curatam ceapa,morcovul si ardeiul, dupa care le punem la calit in ulei. Intre timp punem si orezul la fiert ,dar dupa ce l-am spalat bine. Dupa ce orezul este fiert adagam compozitia de ardei ,ceapa si morcov,condimentam cu piper,sare dupa gust dupa care stingem focul. Cam asta a fost...
Fasole noua
Spalam bine fasolea dupa care o punem la fiert timp de 15 min.Dupa cele 15 min aruncam acea apa mai spalam in cateva ape fasolea dupa care o vom pune la fiert. Cand fasolea este fiarta pe jumatate vom pune ardeiul,ceapa,morcovii si telina.Lasam pana fierbe apoi adaugam si sucul de...
Mancare de mazare
Mazarea o punem la fiert. Intre timp curatam ceapa,o taiem si o punem la calit.Cand ceapa devine aurie punem rosia curatata de coaja si taiata cubulete mici.Mai lasam cateva minute dupa care vom adauga si mazarea fiarta impreuna cu o cana de zeama.Tot acum vom pune si sarea ,frunzele de...
Varza
Ceapa o curatata, spalata si taiata marunt o punem la calit. Varza o punem in robotul de bucatarie sa o taiem, daca nu avem robot o vom taia cu cutitul,apoi o frecam bine cu sare.Cand ceapa a devenit aurie punem varza,delikatul si o ceasca de apa. Punem capacul si o lasam sa fiarba. Cand...
Mancare de fasole galbena
Punem pastaile la fiert. Cand pastaile s-au fiert le scoatem si pastram zeama. Intre timp curatam ceapa,o taiem marunt si o calim.Cand ceapa devine aurie punem sucul de rosii si amestecam,mai punem si o lingurita de faina si amestecam rapid, apoi adaugam zeama de la pastai. Taiem pastaile...
Cartofi la cuptor
Curatam cartofii si-i spalam bine apoi ii taiem in 4 si ii punem itr-un vas de yena. Intr-un castronel amestecam toate condimentele ,apoi punem peste cartofi si ii amestecam. Dam la cuptor cam45-50min.Pofta buna!!!
Rasol de pastai cu usturoi
Pastaile le curatam ,le spalam apoi le punem in apa cu sare si piper la fiert. Intre timp curatam usturoiul si-l zdrobim,facem un mujdei. Cand fasolea este fiarta o punem intr-o sita si o lasam sa se scurga bine . Se serveste calda cu mujdei de usturoi. Pofta buna!!!
Cartofi prajiti aromati
Am pus ulei la incins dupa care am adaugat cartofii. Intre timp am curatat,am spalat usturoiul si l-am taiat marunt(dar numai putin din frunze). Cand cartofii au fost aproape gata am adaugat usturoiul si condimentele. Cand cartofii au fost gata(cam 2-3 min)i-am scos pe un prosop de...
Ciorba de fasole
Fasolea am spalat-o bine in cateva ape calde, apoi am pus-o intr-o oala si am adaugat apa pana ce fasolea s-a acoperit. Am lasat sa fiarba cam 30min dupa care am scurs apa, am spalat-o bine dupa care am pus din nou apa si am pus-o la fiert. Intre timp curatam ,spalam si taiem legumele si...
Chiftele din cartofi cu ciuperci de post
Cartofii ii curatam si ii dam pe razatoarea mica. Ciupercile le curatam si le taiem marunt marunt Morcovul il curatam si pe el si-l dam pe razatoarea mica. Painea inmuiata Cartofii ii strangem in pumni pana se scurge toata zeama,punem si ciupercile,morcovul si painea.Usturoiul il zdrobim si il...