publicat la 29.03.2015
publicat la 29.03.2015
De data asta nu mai scapi fiindca cineva o sa nimereasca. Dupa doar doua incercari, cifrul de la centura de castitate. Desi te temi de ce va urma, la final esti chiar incantat/ a sa-ti schimbi statusul pe facebook in “It’s complicated”.
Bucataras.ro
[email protected]
Frittata (omleta cu legume)
Curatam cartofii, ii feliem si ii prajim in tigaie cu putin ulei. Tocam restul legumelor si le calim 3 min in tigaie. Batem ouale bine si le amestecam cu laptele si condimentam cu sare si piper. Peste legumele din tigaie adaugam feliile de cartofi asezate intr-un strat si turnam peste compozitia...
Rulada de carne tocata
Carnea de porc tocata se condimenteaza cu sare , piper, ghimbir, cardamom si turmeric. Pe un bambus de rulouri asezam feliile de bacon (jumatate din cantitate) in asa fel incat sa se suprapuna marginea uneia pestea cealalta. Intindem jumatate din carnea tocata si punem intr-o parte cascavalul...
Muschiulet de porc cu chipsuri de cartofi, sos de piper verde si salata cu dresing de mustar
Muschiuletul de porc se condimenteaza cu sare si piper si se pune intr-o tigaie antiaderenta si se prajeste putin pe fiecare parte dupa care se pune intr-un vas de ceramica, se adauga 100 ml vin alb si se da la cuptor pentru 15 min. Curatam cartofii si ii feliem subtire si ii prajim intr-o...
Lava Cake
Untul si ciocolata se topesc la abur. Batem ouale intregi cu mixerul pana isi dubleaza volumul adaugam zaharul si mixam inca 5 minute. Scoatem mixerul si adaugam faina si amestecam cu spatula pana cand se incorporeaza faina bine. Adaugam ciocolata si amestecam bine dupa care punem in formele de...
Tort trei ciocolate
Incepem pregatirea pentru stratul de ciocolata alba. Punem frisca lichida pe foc si adaugam ciocolata alba cand incepe sa fiarba. Gelatina o amestecam cu cei 100 ml apa si adaugam in compozitia de pe foc , amestecam bine si luam compozitia de pe foc. Se toarna compozitia in forma de tort cu...
Rulada cu fructe
Se bat albusurile bine ,se adauga zaharul si astfel obtinem o compozitie ca pentru bezea. Adaugam 2 lingurite de amidon si amestecam pana se incorporeaza in compozitie. In tava punem hartie de copt pe care o ungem cu unt si intindem copozitia uniform. Dam la cuptor aprox 25 min la 180 de grade....