publicat la 26.02.2013
publicat la 23.02.2013
publicat la 19.02.2013
Activitatea ta de astazi tine de elucidarea misterelor, motiv pentru care vei fi gasit cu buletinul de identitate deschis invers, incercand (nu fara dificultati) sa-ti afli numele.
Bucataras.ro
[email protected]
Cozonac cuib de viespi
Pentru aluat am folosit masina de paine. In cuva masinii se pun ingredientele in ordinea urmatoare: laptele,oul,margarina topita si racita,fructoza,zaharul vanilat,sarea,coaja de portocala,faina si drojdia ,dupa care se selecteaza programul pentru framantare. Intre timp se prepara umplutura...
Cozonac cu nuci,migdale si stafide
Aluatul l-am facut in masina de paine. In cuva masinii se pun ingredientele in urmatoarea ordine: laptele caldut impreuna cu untul topit si racit, galbenusurile, zaharul, coaja rasa de lamaie, zaharul vanilat, faina si la sfarsit, drojdia. Se foloseste programul de framantat si se asteapta. Dupa...
Placinta cu mere
Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu zaharul, sarea si praful de copt. Se adauga oul si margarina taiata in bucati, amestecandu-le pe toate, cu varful degetelor, pana se incorporeaza toata faina. Se framanta aluatul pana nu se mai lipeste de maini, se infasoara in folie transparenta si...
Prajitura cu gris
Se bat albusurile spuma. Separat, se amesteca galbenusurile cu zaharul, zaharul vanilat, bicarbonatul si grisul. Se adauga albusurile si se amesteca bine, pana se omogenizeaza. Se pune intr-o tava cu hartie de copt si se da la cuptor pana prinde o culoare aramie. Se scoate din cuptor...
Tarta cu urda si gem de capsuni
Pentru inceput, se prepara aluatul . Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu zaharul, sarea si praful de copt. Se adauga oul si margarina taiata in bucati, amestecandu-le pe toate, cu varful degetelor, nu folositi palmele, pana se incorporeaza toata faina. Se framanta aluatul pana nu se...