Copiosus

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 14.12.2012

RETETE13
PRIETENI4
Retete / Aperitive / Garnituri

Alivenci moldovenesti

In Aperitive / Garnituri la 26 Feb 2013

Cele doua feluri de branza se amesteca cu ouale,iaurtul si uleiul.Se adauga faina integrala si malaiul amestecand mereu pana se omogenizeaza. Compozitia rezultata se toarna intr-o tava de chec( eu am folosit una de silicon si nu am mai uns-o,dar o tava normala trebuie unsa cu unt sau ulei si...

Conopida pane

In Aperitive / Garnituri la 8 Feb 2013

Se pune la fiert apa in care adaugam o lingurita de sare. Cand apa incepe sa fiarba,se adauga conopida si se opareste,nu se fierbe. Dupa ce s-a inmuiat,se scoate si se lasa putin sa se raceasca. Intr-un castron amestecam ouale cu faina si un praf de sare. Se pune uleiul la incins. Se iau...

Afisate 1 - 2 din 2 retete    

Postari recente

publicat la 26.02.2013

Alivenci moldovenesti

publicat la 23.02.2013

Cozonac cuib de viespi

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Te chinuie problema banilor. Se rezolva repede daca renunti la cateva vicii, cum ar fi cumparatul compulsiv de animalute de plus roz. Mai bine ti-ai gasi un hobby gratuit, cum ar fi uitatul la cai verzi pe pereti.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terină de porc cu cartofi și ciuperci - Un preparat savuros și sățios

ieri la 11:02

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

pe 22.12 la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

pe 22.12 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]