lauralaurentiu

1

Bucataras
incepator

Ghiroda

Bucataras din 25.10.2010

RETETE7
PRIETENI4
Retete / Scoala de gatit Bucataras

Cum se face aluatul foietaj pentru placinta

In Scoala de gatit Bucataras la 18 Iun 2011

Din galbenusuri, apa minerala, praful de sare, iaurt si 400 de grame de faina se framanta un aluat neted si elastic (daca e nevoie se adauga 1-2 linguri de faina). Aluatul se asaza pe planul de lucru uns cu ulei si se imparte in 2 parti egale (eu am impartit in 4 pentru ca, am facut 4 foi...

Afisate 1 - 1 din 1 retete    

Postari recente

publicat la 13.09.2011

Reteta mea de ketchup

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]