Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 28.03.2011
Pentru a prepara decorul din smantana, avem nevoie de o tava in care punem o folie de plastic si punem intr-un strat uniform smantana si o punem in congelator.Amestecam pentru inceput zaharul cu pudra salap foarte bine, dupa care le punem...
mai multe
publicat la 22.10.2014
Voturi:28
Veioza OSVINO, LED
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de 2 borcane de depozitare
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Placa de tocat fata-verso
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
ieri la 20:10
de Bucataras 6
ieri la 11:20
pe 23.12 la 18:14
pe 23.12 la 12:28
pe 23.12 la 10:52
6 comentarii
5 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
oanapl 7
1117 puncte
Merisor 9
1100 puncte
MotanLaOale 8
1042 puncte
Mitinita 7
1000 puncte
Rocsi 9
321 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
"AkbarMashti" Inghetata traditionala Iraniana cu shofran,fistic si apa de trandafir.
Pentru a prepara decorul din smantana, avem nevoie de o tava in care punem o folie de plastic si punem intr-un strat uniform smantana si o punem in congelator.Amestecam pentru inceput zaharul cu pudra salap foarte bine, dupa care le punem...