
publicat la 05.02.2012
publicat la 29.01.2012
publicat la 29.01.2012
Pentru tine, astăzi e (un fel de) ziua cârtiţei. De dimineaţă, scoate puţin capul pe fereastră, adulmecă mirosurile de la vecini şi ia o hotărâre epocală care, desigur, îţi va schimba viaţa: de astăzi, doar omletă!
Bucataras.ro
[email protected]
Sos de hrean...perfect pentru masa de Pasti
Se face cu mixerul,o maioneza din lingura de mustar si ulei(vreo 50 ml).Se pune jumatatea din conserva de Cirio pulpa de rosii, peste,se ia blenderul vertical si se face pasta,se adauga hreanul scurs si se paseaza bine(cu blenderul).Se pune o lg.zahar si sare dupa gust.Daca sosul e prea gros mai...
Mujdei a la Kamy
Se face o maioneza ff tare din galbenus,mustar si ulei,se adauga usturoiul pisat si smantana pana devine o pasta groasa.Se pune sare dupa gust si.... Pofta buna!!!!