Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.10.2013
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.
publicat la 29.10.2013
Set de 4 pahare de whisky
Pensula de patiserie
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 2 recipiente pentru cereale
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Tava pentru servire Jalz Jalz
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:41
ieri la 09:37
pe 12.11 la 10:23
de laura_n 7
pe 11.11 la 18:32
pe 11.11 la 10:30
6 comentarii
5 comentarii
de vasimur 4
4 comentarii
10 voturi
8 voturi
7 voturi
6 voturi
Lau
MotanLaOale
oanapl
Panacris
Leontina_Costel1970 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1266 puncte
vasimur 4
1181 puncte
oanapl 7
1000 puncte
mirela0911 8
Panacris 9
227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sendvis cu crema de branza
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.