Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.10.2013
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.
publicat la 29.10.2013
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 10 forme pentru briose
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Taburet pliabil telescopic
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
la 16:30
de Bucataras 6
la 11:07
pe 07.03 la 15:19
pe 07.03 la 14:38
pe 07.03 la 11:02
de vasimur 4
6 comentarii
5 comentarii
8 voturi
6 voturi
5 voturi
Rocsi
Bucataras
Angelina_Elena 2
Ureaza-i "La Multi Ani!"
sabiradu 1
Diana11 1
Constelatialeu 9
1180 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Rocsi 9
418 puncte
vasimur 4
251 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sendvis cu crema de branza
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.