publicat la 05.09.2017
publicat la 11.08.2017
publicat la 10.08.2017
Ești un artist, îți place să redecorezi, dar cei din familie se plâng tot mai des că descoperă obiecte pierdute în acvariul peștilor, cărți in frigider și tacâmuri în șifoier. Poate e timpul să îți temperezi un pic elanul artistic.
Bucataras.ro
[email protected]
Sarmalute in foi de varza cu pulpa de pui
pulpele de pui se spala si sa dau prin masina de tocat carne. orezul se spala si se lasa la umflat. prazul ,se curata si se spala ,se taie si se opareste in apa clocotita cu sare dupa care se scurge si se adauga peste carnea tocata de...
Aripioare in sos de smantana
Se iau aripile de pui si se spala dupa care se pun la fiert. Se spumuiesc si se lasa la fiert pana scade apa inainte de a opri o cana din zeama in care a fiert aripile. Dupa ce a scazut apa se prajesc un pic in ulei se adauga smantana, sare si piper, peste care se adauga un rantas facut din...
Rulada colorata din piept de pui
se ia pieptul de pui si taie in doua. fiecare bucata se bate cu ciocanul de snitele formandu-se o bucata intinsa si nu foarte subtire. peste pieptul de pui se intind 2 lingurite de mustar uniform pe toata suprafata,peste care se aseaza 4 felii de branza topita. peste branza topita...