Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 03.02.2019
Pentru inceput punem pulpele la fiert, in 5 litri de apa, completand cu apa ori de cate ori este nevoie. In momentul in care se face spuma, o vom aduna de fiecare data. Cat timp fierbe carnea, noi vom curata legumele, dupa care le vom spala si...
mai multe
publicat la 03.02.2019
Rola de folie pentru prajituri
Ciocan pentru carne
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set de 4 pahare de whisky
Set de 2 recipiente pentru cereale
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:37
ieri la 09:13
pe 24.06 la 07:17
pe 23.06 la 09:34
de Constelatialeu 9
pe 21.06 la 18:31
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
Bucataras
MotanLaOale
RODIMUR
-tony- 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Alexa95 1
Rocsi 9
2439 puncte
vasimur 4
158 puncte
RODIMUR 8
134 puncte
MotanLaOale 8
70 puncte
oanapl 8
7 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Supa cu galuste
Pentru inceput punem pulpele la fiert, in 5 litri de apa, completand cu apa ori de cate ori este nevoie. In momentul in care se face spuma, o vom aduna de fiecare data. Cat timp fierbe carnea, noi vom curata legumele, dupa care le vom spala si...