Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 03.02.2019
Pentru inceput punem pulpele la fiert, in 5 litri de apa, completand cu apa ori de cate ori este nevoie. In momentul in care se face spuma, o vom aduna de fiecare data. Cat timp fierbe carnea, noi vom curata legumele, dupa care le vom spala si...
mai multe
publicat la 03.02.2019
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Cantar digital pentru bucatarie
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Tava pentru servire Jalz Jalz
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 16:55
de Bucataras 6
la 08:50
ieri la 10:57
de Constelatialeu 9
pe 01.11 la 20:20
pe 01.11 la 17:47
7 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
vasimur
MotanLaOale
Panacris
laura 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mihaelar63 9
1000 puncte
Andra_Constantinescu 6
Rocsi 9
500 puncte
vasimur 4
251 puncte
Adi 1
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Supa cu galuste
Pentru inceput punem pulpele la fiert, in 5 litri de apa, completand cu apa ori de cate ori este nevoie. In momentul in care se face spuma, o vom aduna de fiecare data. Cat timp fierbe carnea, noi vom curata legumele, dupa care le vom spala si...