Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 17.10.2011
Untul(la temperatura camerei) si zaharul se amesteca, se adauga ouale unul cate unul si se amesteca ca sa ramana bine integrate.Se adauga faina cu praful de copt integat se amesteca pana ramane o pasta omogena, se adauga merele taiate...
mai multe
publicat la 17.10.2011
Set de 2 borcane de depozitare
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Perna ergonomica Karll
Set de 2 incaltatoare
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de oanapl 7
la 18:33
de Bucataras 6
pe 27.09 la 16:57
pe 27.09 la 16:08
pe 27.09 la 10:54
pe 26.09 la 11:00
7 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
Lau
Rocsi
eclerash 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
artistique 1
sabina_necula 1
Retete_gustoase 1
1600 puncte
laura_n 7
1400 puncte
Constelatialeu 9
1003 puncte
Rocsi 9
514 puncte
vasimur 4
233 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tort(prajitura) de mere
Untul(la temperatura camerei) si zaharul se amesteca, se adauga ouale unul cate unul si se amesteca ca sa ramana bine integrate.Se adauga faina cu praful de copt integat se amesteca pana ramane o pasta omogena, se adauga merele taiate...