Curăţă legumele de coajă şi le speli într-un jet de apă rece.
Rade cartofii, morcovii şi ţelina pe răzătoarea cu ochiuri mari, taie mărunt ceapa şi răstoarnă-le într-un castron mai mare. Laşi la urmă cartofii pentru că ei se oxidează cel mai repede...
Amestecă brânza de burduf cu urda fără să pui sare deoarece brânza de burduf este destul de sărată. După ce ai amestecat bine, adaugă ouăle întregi, smântâna şi făina. Plimbă bine spatula de lemn, să fii sigur că tot ce ai pus în castron...
-am spalat toate legumele -am curatat de coaja morcovii si i-am taiat rondele de 3-5mm grosime -dovlecelul l-am feliat fara a curata coaja (nu va faceti griji, coaja este frageda si gustoasa!), si nu se va zdrobi la fiert. -am curatat de cotor si seminte ardeiul pe care...
Este bine să-ţi faci meniul de cu seară pentru a doua zi atunci când vrei să faci fasolea. Seara, înainte de culcare, curăţă fasolea de impurităţi, spal-o în 2-3 ape reci, după care o răstorni într-un vas cu dublă capacitate şi-l umpli cu apă. Laşi toată...
Pentru început trebuie să faci aluatul, deci pui ingredientele în aparatul de făcut pâine în ordinea pe care ţi-am spus-o, iar dacă nu ai, atunci va trebui să frămânţi la mână.
După ce ai frământat aluatul cal ½ oră, îl pui la...
Drob de cartofi şi morcovi
Curăţă legumele de coajă şi le speli într-un jet de apă rece. Rade cartofii, morcovii şi ţelina pe răzătoarea cu ochiuri mari, taie mărunt ceapa şi răstoarnă-le într-un castron mai mare. Laşi la urmă cartofii pentru că ei se oxidează cel mai repede...
Plăcintă din urdă cu brânză de burduf
Amestecă brânza de burduf cu urda fără să pui sare deoarece brânza de burduf este destul de sărată. După ce ai amestecat bine, adaugă ouăle întregi, smântâna şi făina. Plimbă bine spatula de lemn, să fii sigur că tot ce ai pus în castron...
Legume in aspic
-am spalat toate legumele -am curatat de coaja morcovii si i-am taiat rondele de 3-5mm grosime -dovlecelul l-am feliat fara a curata coaja (nu va faceti griji, coaja este frageda si gustoasa!), si nu se va zdrobi la fiert. -am curatat de cotor si seminte ardeiul pe care...
Fasole bătută
Este bine să-ţi faci meniul de cu seară pentru a doua zi atunci când vrei să faci fasolea. Seara, înainte de culcare, curăţă fasolea de impurităţi, spal-o în 2-3 ape reci, după care o răstorni într-un vas cu dublă capacitate şi-l umpli cu apă. Laşi toată...
Plăcintă cu urdă
Pentru început trebuie să faci aluatul, deci pui ingredientele în aparatul de făcut pâine în ordinea pe care ţi-am spus-o, iar dacă nu ai, atunci va trebui să frămânţi la mână. După ce ai frământat aluatul cal ½ oră, îl pui la...