gratziela

1

Bucataras
incepator

galati

Bucataras din 06.04.2011

RETETE23
PRIETENI10
Retete / Aperitive / Garnituri

Drob de cartofi şi morcovi

In Aperitive / Garnituri la 11 Iun 2011

  Curăţă legumele de coajă şi le speli într-un jet de apă rece. Rade cartofii, morcovii şi ţelina pe răzătoarea cu ochiuri mari, taie mărunt ceapa şi răstoarnă-le într-un castron mai mare. Laşi la urmă cartofii pentru că ei se oxidează cel mai repede...

Plăcintă din urdă cu brânză de burduf

In Aperitive / Garnituri la 24 Mai 2011

Amestecă brânza de burduf cu urda fără să pui sare deoarece brânza de burduf este destul de sărată. După ce ai amestecat bine, adaugă ouăle întregi, smântâna şi făina. Plimbă  bine spatula de lemn, să fii sigur că tot ce ai pus în castron...

Legume in aspic

In Aperitive / Garnituri la 4 Mai 2011

-am spalat toate legumele -am   curatat de coaja morcovii si i-am taiat rondele de 3-5mm grosime -dovlecelul l-am feliat fara a curata coaja (nu va faceti griji, coaja este frageda si gustoasa!), si nu se va  zdrobi la fiert. -am curatat de cotor si seminte ardeiul pe care...

Fasole bătută

In Aperitive / Garnituri la 4 Mai 2011

Este bine să-ţi faci meniul de cu seară pentru a doua zi atunci când vrei să faci fasolea. Seara, înainte de culcare, curăţă fasolea de impurităţi, spal-o în 2-3 ape reci, după care o răstorni într-un vas cu dublă capacitate şi-l umpli cu apă. Laşi toată...

Plăcintă cu urdă

In Aperitive / Garnituri la 30 Apr 2011

Pentru început trebuie să faci aluatul, deci pui ingredientele în aparatul de făcut pâine în ordinea pe care ţi-am spus-o, iar dacă nu ai, atunci va trebui să frămânţi la mână. După ce ai frământat aluatul cal ½ oră, îl pui la...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Rac

O faptă bună nu e niciodată inutilă.Nicio munca nu e in zadar.

 
 
 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]