Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 11.02.2010
Cartofii spălaţi se fierb în coajă, 30 min. Îi scoatem, îi lăsăm la răcit şi, cu o lingură, îi scobim pe lungime, de miez. Cine doreşte, poate curăţa cartofii de coajă, înainte de a-i da la cuptor. Sau se pot căli legumele şi carnea în ulei. Eu...
Voturi:5
In cont 2
Set de 2 borcane de depozitare
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Pensula de patiserie
Perna ergonomica Karll
Set de 3 boluri Ellenge
Set de 2 recipiente pentru cereale
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 08:32
de Retete_gustoase 1
ieri la 12:24
ieri la 12:14
ieri la 11:58
ieri la 08:16
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
vasimur
Bunica 7
Ureaza-i "La Multi Ani!"
papabundetot 1
Doralinda 1
Krystyan Trendy 1
radu_popovici 1
Copiosus 1
mimi_90 1
codoim 1
oanapl 8
2000 puncte
Valclaudia 9
107 puncte
vasimur 4
81 puncte
RODIMUR 8
56 puncte
MotanLaOale 8
49 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cartofi umpluti,la cuptor
Cartofii spălaţi se fierb în coajă, 30 min. Îi scoatem, îi lăsăm la răcit şi, cu o lingură, îi scobim pe lungime, de miez. Cine doreşte, poate curăţa cartofii de coajă, înainte de a-i da la cuptor. Sau se pot căli legumele şi carnea în ulei. Eu...