Punem apa cu ulei de cocos la fiert si un praf de sare.
Intre timp, punem in apa rece crevetii inghetati.
Cand pastele sunt aproape fierte, se incinge intr-o tigaie ulei de cocos si se piseaza un catel de usturoi si se adauga ghimbir ras. Adaugam crevetii si ii saltam de cateva...
Punem spaghetele negre cu cerneala de sepie, intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj.
Intre timp, incingem 2 linguri de ulei intr-o tigaie si gatim usturoiul si chili pana cand acesta devine moale, dar sa nu se coloreze prea tare.
Adaugam crevetii,...
Pentru a savura aceste paste delicioase cu sos picant de vinete vom incepe prin a taia cubulete toate legumele proaspat culese din gradina.O vanata o feliem pe lungime,o condimentam si o punem pe gratar pentru ca o sa ne fie necesara la decorul final.
Intr-o tigaie punem 2-3 linguri de...
Pentru inceput vom toca carnea de pui,iar din cele 5 rosii vom face suc proaspat.
Pentru a pregati umplutura, vom cali o ceapa peste care vom adauga carnea de pui tocata,ciupercile taiate fideluta si sucul de rosii(pastrand o cana).Lasam sa fiarba timp de 10 minute.La final condimentam cu 2-3...
Se taie fideluță (julienne) ceapa,morcovul,ardel verde/rosu si pieptul de pui.
Intr-o tigaie wok se incinge uleiul si se calesc in ordine pieptul de pui dupa care(cand este aproape gata)se adauga legumele taiate fideluta.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se...
Se pun spaghetele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj.
Separat intr-o cratita se prajeste baconul,iar cand este gata se toarna peste el compozitia de la Maggi Ideea Zilei(se prepara conform indicatiilor de pe ambalaj).Se amesteca bine compozitia,se toarna...
Spaghete negre cu creveti in sos de cocos
Punem apa cu ulei de cocos la fiert si un praf de sare. Intre timp, punem in apa rece crevetii inghetati. Cand pastele sunt aproape fierte, se incinge intr-o tigaie ulei de cocos si se piseaza un catel de usturoi si se adauga ghimbir ras. Adaugam crevetii si ii saltam de cateva...
Spaghetti al Nero di Seppia e Frutti di Mare
Punem spaghetele negre cu cerneala de sepie, intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp, incingem 2 linguri de ulei intr-o tigaie si gatim usturoiul si chili pana cand acesta devine moale, dar sa nu se coloreze prea tare. Adaugam crevetii,...
Paste cu sos picant de vinete
Pentru a savura aceste paste delicioase cu sos picant de vinete vom incepe prin a taia cubulete toate legumele proaspat culese din gradina.O vanata o feliem pe lungime,o condimentam si o punem pe gratar pentru ca o sa ne fie necesara la decorul final. Intr-o tigaie punem 2-3 linguri de...
Cannelloni cu pui si ciuperci
Pentru inceput vom toca carnea de pui,iar din cele 5 rosii vom face suc proaspat. Pentru a pregati umplutura, vom cali o ceapa peste care vom adauga carnea de pui tocata,ciupercile taiate fideluta si sucul de rosii(pastrand o cana).Lasam sa fiarba timp de 10 minute.La final condimentam cu 2-3...
Paste chinezesti (noodles) cu pui si legume
Se taie fideluță (julienne) ceapa,morcovul,ardel verde/rosu si pieptul de pui. Intr-o tigaie wok se incinge uleiul si se calesc in ordine pieptul de pui dupa care(cand este aproape gata)se adauga legumele taiate fideluta.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se...
Paste carbonara cu mazare si bacon
Se pun spaghetele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Separat intr-o cratita se prajeste baconul,iar cand este gata se toarna peste el compozitia de la Maggi Ideea Zilei(se prepara conform indicatiilor de pe ambalaj).Se amesteca bine compozitia,se toarna...