Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Focsani
Bucataras din 20.01.2014
Sfecla se spală și se pune la fiert într-o oală cu apă. Ne dăm seama că e gata atunci când înfigem furculița în sfeclă și aceasta intră în ea. Se scoate din apa în care a fiert, se lasă să se răcească puțin, apoi se curăță (eu folosesc...
publicat la 15.05.2014
publicat la 12.05.2014
publicat la 07.05.2014
O prăjitură n-ai da și tu...
Voturi:57
Voturi:53
Voturi:18
In cont 1
Coaster extensibil Cook Concept
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 10 forme pentru briose
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 08:35
ieri la 08:11
de Constelatialeu 9
pe 12.10 la 09:44
pe 10.10 la 15:53
pe 10.10 la 15:23
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
Mitinita
vasimur
Rocsi 9
248 puncte
Valclaudia 9
127 puncte
gaby_duceag 8
100 puncte
MotanLaOale 8
53 puncte
mihaelar63 9
3 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Salată de sfeclă
Sfecla se spală și se pune la fiert într-o oală cu apă. Ne dăm seama că e gata atunci când înfigem furculița în sfeclă și aceasta intră în ea. Se scoate din apa în care a fiert, se lasă să se răcească puțin, apoi se curăță (eu folosesc...