ptr tuse...
31.12.2011 / 01:01
Citeaza
va rog imi puteti da un sfat ptr tratament natural ptr tuse la copii?am citit undeva de ou crud cu lapte caldut si miere.dar daca nu am miere?
31.12.2011 / 10:55
Citeaza
La noi a functionat cu succes ridichea alba. Se taie in doua si se scoate miezul afara cu lingurita. Se pune zahar si se lasa deoparte. Cand s-a topit zaharul se poate deja consuma si poti adauga iar zahar.
A dat rezultate si nu au strambat din nas maruntelele. Insanatosire grabnica.
31.12.2011 / 14:53
Citeazamitinita a spus:
La noi a functionat cu succes ridichea alba. Se taie in doua si se scoate miezul afara cu lingurita. Se pune zahar si se lasa deoparte. Cand s-a topit zaharul se poate deja consuma si poti adauga iar zahar. A dat rezultate si nu au strambat din nas maruntelele. Insanatosire grabnica.
asa fac si eu pt fetele mele si chiar functioneaza....recomand si eu,nici fetele mele nu stramba din nas pt ca ele mananca ridichi:D
31.12.2011 / 17:49
Citeaza
Am cumparat si noi azi ridichi,din pacate s-a procopsit si maruntica mea cu o tuse. Ei i-a placut si experimentul cu zaharul
07.08.2022 / 01:35
Citeazacaroline a spus:
va rog imi puteti da un sfat ptr tratament natural ptr tuse la copii?am citit undeva de ou crud cu lapte caldut si miere.dar daca nu am miere?
Awesome site i love it keep posting more! Click here