cum ii convingem sa manince?
29.11.2011 / 22:56
Citeaza
fetita mea care are3 ani jumatate nu vrea sa mai manince mai deloc.noroc ca prinzul il maninca la gradinita.dar nici acolo nu maninca tot.
mereu ne tot rugam de ea dar nimik.ciuguleste putin si atit.in schimb dulciuri ar minca in continuu.mentionez ca inainte minca normal...sa zic de vreo 3 luni sa se fi schimbat
o fi ceva specific virstei?
mincarea ce o gatesc e buna si comestibilla caci ceilalti o maninca cu drag :))))))))))))))))
30.11.2011 / 09:00
Citeazacaroline a spus:
fetita mea care are3 ani jumatate nu vrea sa mai manince mai deloc.noroc ca prinzul il maninca la gradinita.dar nici acolo nu maninca tot. mereu ne tot rugam de ea dar nimik.ciuguleste putin si atit.in schimb dulciuri ar minca in continuu.mentionez ca inainte minca normal...sa zic de vreo 3 luni sa se fi schimbat o fi ceva specific virstei? mincarea ce o gatesc e buna si comestibilla caci ceilalti o maninca cu drag :))))))))))))))))
Daca totul a inceput de cand merge la gradinita este posibil ca acest refuz sa aiba legatura asta.
16.02.2012 / 00:48
Citeaza
Incearca cand gatesti sa folosesti culori diferite ,un colorit frumos o poate tenta mai mult ;)
07.08.2022 / 01:35
Citeazacaroline a spus:
fetita mea care are3 ani jumatate nu vrea sa mai manince mai deloc.noroc ca prinzul il maninca la gradinita.dar nici acolo nu maninca tot. mereu ne tot rugam de ea dar nimik.ciuguleste putin si atit.in schimb dulciuri ar minca in continuu.mentionez ca inainte minca normal...sa zic de vreo 3 luni sa se fi schimbat o fi ceva specific virstei? mincarea ce o gatesc e buna si comestibilla caci ceilalti o maninca cu drag :))))))))))))))))
Interesting site i love it keep posting more! Click here