modules/forum/post.tpl

Pentru femei care gatesc si SE gatesc

13.05.2010 / 20:47

Nick: thathyanna
Bucataras incepator
Bucataras din: 11.05.2010
Retete: 4
Scrie-i mesaj privat

Salutari tuturor bucataraselor de pe acest site. De curand am descoperit si eu placerea de a imparti retete culinare cu alti oameni pasionati de gatit ca si mine. Retetele de pe acest site sunt multe si de-a dreptul impresionante, asa ca intentionez sa raman bucataras timp indelungat si sa impart cu voi cat mai multe retete.

De asemenea, pe langa placerea de a gati, mai am si placerea de a MA gati. Imi place foarte mult sa ma machiez si sa ma aranjez, astfel incat nu numai casa si masa sa imi fie incantatoare, ci si propria persoana.

Am deschis acest subiect pe forum pentru toate 'bucatarasele' care au sfaturi sau pur si simplu idei noi despre tot ceea ce tine de stilul feminin.

Acest mesaj a fost modificat de thathyanna
Ultima editare: 15.05.2010 16:46:48

Citeaza

13.05.2010 / 21:26

Nick: Bucataras
Bucataras suprem
Bucataras din: 19.07.2008
Retete: 847
Scrie-i mesaj privat

super, pot sa ma bag si eu in vorba? 

Citeaza

13.05.2010 / 22:06

Nick: thathyanna
Bucataras incepator
Bucataras din: 11.05.2010
Scrie-i mesaj privat

Sigur ca da :) toata lumea e binevenita

Citeaza

11.09.2010 / 12:44

Nick: Dorothea
Bucataras incepator
Bucataras din: 04.09.2010
Scrie-i mesaj privat

thathyanna a spus:

Salutari tuturor bucataraselor de pe acest site. De curand am descoperit si eu placerea de a imparti retete culinare cu alti oameni pasionati de gatit ca si mine. Retetele de pe acest site sunt multe si de-a dreptul impresionante, asa ca intentionez sa raman bucataras timp indelungat si sa impart cu voi cat mai multe retete. De asemenea, pe langa placerea de a gati, mai am si placerea de a MA gati. Imi place foarte mult sa ma machiez si sa ma aranjez, astfel incat nu numai casa si masa sa imi fie incantatoare, ci si propria persoana. Am deschis acest subiect pe forum pentru toate 'bucatarasele' care au sfaturi sau pur si simplu idei noi despre tot ceea ce tine de stilul feminin.

Si eu vreau sa vorbesc. Am voie??

Citeaza

27.03.2011 / 16:04

Nick: eleny2010
Bucataras incepator
Bucataras din: 29.10.2010
Retete: 12
Scrie-i mesaj privat

buna ziua ... dragelor.. si mie imi place sa ma gatesc..dar nu prea mai am timp sincer. in ultimul timp simt k m am cam delasat... ba sunt ocupata cu gatitul,curatenia,copilul.sotul. imi ramane f putin timp si ptr mine . am de gand insa sa skimb asta .

Citeaza

27.03.2011 / 19:04

Nick: diaconta
Bucataras Top-Chef
Bucataras din: 27.07.2010
Retete: 723
Scrie-i mesaj privat

Bucataras a spus:

super, pot sa ma bag si eu in vorba? 

Sefu vrei sa gatesti sau sa..... te gatesti?? Eu zic ca esti binevenit daca "te bagi"

Citeaza

28.03.2011 / 09:32

Nick: Dya
Bucataras senzational
Bucataras din: 25.10.2010
Retete: 651
Scrie-i mesaj privat

Buna!!!!!!!!

Eu ador sa ma machiez, sa combin culorile!   desi, in ultima perioada, nu mai am chef de nimic! cred ca vremea e de vina

Citeaza

16.06.2011 / 20:10

Nick: monike
Bucataras incepator
Bucataras din: 24.05.2011
Retete: 13
Scrie-i mesaj privat

thathyanna a spus:

Salutari tuturor bucataraselor de pe acest site. De curand am descoperit si eu placerea de a imparti retete culinare cu alti oameni pasionati de gatit ca si mine. Retetele de pe acest site sunt multe si de-a dreptul impresionante, asa ca intentionez sa raman bucataras timp indelungat si sa impart cu voi cat mai multe retete. De asemenea, pe langa placerea de a gati, mai am si placerea de a MA gati. Imi place foarte mult sa ma machiez si sa ma aranjez, astfel incat nu numai casa si masa sa imi fie incantatoare, ci si propria persoana. Am deschis acest subiect pe forum pentru toate 'bucatarasele' care au sfaturi sau pur si simplu idei noi despre tot ceea ce tine de stilul feminin.

Se vede treaba draga mea ca nu ai copii. Eu dupa ce am nascut baiatul cam un an, un an si jumatate cred ca m-am uitat de10 ori in oglinda si atunci la ocazii (anul nou, ziua mea) si crede-ma ca inainte sa am copilul eram dintre cele de stateau cu orele in fata oglinzii de stiam fiecare fir de par cum acrescut (nu iesam din casa fara macar un glos si un rimel dat).Ma uit la poze si nu ma recunosc.Mi-a luat ceva timp sa ajung pe linia de plutire si tot nu sunt cum eram

Citeaza

07.08.2022 / 01:47

Nick: killersmile
Bucataras incepator
Bucataras din: 05.08.2022
Retete: 0
Scrie-i mesaj privat

thathyanna a spus:

Great site i love it keep posting more!  small kitchen renovations

Citeaza

21.11.2023 / 11:12

Nick: FrederickKeeler
Bucataras incepator
Bucataras din: 21.11.2023
Retete: 0
Scrie-i mesaj privat

For women who cook, culinary endeavors are not just a chore; THEY cook with passion, transforming ingredients into symphonies of flavor. You need to go now and learn more new tips for skin care. In the dance of spices and the melody of sizzling pans, THEY wield spatulas like wands, creating culinary magic. In the kitchen, where creativity knows no bounds, THEY are the masters. For those who find solace and joy in the alchemy of cooking, the call of the kitchen is irresistible. When the aroma beckons and the ingredients whisper their potential, go now, embrace the culinary canvas, and let the symphony of flavors unfold.

Citeaza
Selecteaza categoria de interes:

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

Adi