Recomandați un transport sigur din Ucraina spre Belgia?
27.05.2025 / 10:56
Citeaza
Bună! Aș avea nevoie de un sfat urgent. Trebuie să ajung din Cernăuți până în Bruxelles cât mai curând, dar nu vreau să zbor — am mult bagaj și prețurile sunt exagerate. Caut o companie de transport care merge regulat spre Belgia, de preferat cu plecare din Ucraina și care oferă condiții decente: autocar curat, opriri regulate și șoferi serioși. Dacă ați avut o astfel de experiență, vă rog să-mi spuneți cu cine ați călătorit și cum a fost drumul.

27.05.2025 / 11:17
Citeaza
Eu am fost în aceeași situație luna trecută, trebuia să ajung în Anvers și am ales să merg cu autocarul. După mai multe recomandări, am ales Euro Travel și totul a mers foarte bine. Am rezervat locul ușor, direct prin site-ul https://euro-travel.com.ua/belgium și mi-au răspuns rapid pe Viber. Autocarul era modern, curat, cu Wi-Fi funcțional și prize la fiecare loc. Șoferii au fost amabili, au explicat clar tot ce trebuie pentru vamă, și au avut grijă să ne oprim regulat pentru pauze. Am ajuns la timp, fără întârzieri sau complicații. Dacă vrei ceva sigur și organizat, chiar merită să-i încerci.