Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 27.10.2010
Stoarcem grefele si lamaile, punem sucul in carafa, punem zahar si bagam la rece.
Lamaiile se storc, la fel si portocalele, se amesteca sucurile impreuna, se adauga zahar dupa gust si se baga la rece,
Pentru tine, astăzi e (un fel de) ziua cârtiţei. De dimineaţă, scoate puţin capul pe fereastră, adulmecă mirosurile de la vecini şi ia o hotărâre epocală care, desigur, îţi va schimba viaţa: de astăzi, doar omletă!
In cont 29
Unghiera BISALUO
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 10:09
ieri la 09:12
pe 05.12 la 14:38
pe 05.12 la 11:01
pe 05.12 la 08:03
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
Rocsi
vasimur
mihaelar63 9
Ureaza-i "La Multi Ani!"
alisa92 1
Deea_Matza 1
alinusi 1
Rocsi 9
511 puncte
abstract01 1
200 puncte
Andra_Constantinescu 6
145 puncte
vasimur 4
133 puncte
Adele 4
128 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Grefonada
Stoarcem grefele si lamaile, punem sucul in carafa, punem zahar si bagam la rece.
Citronada de lamaie si portocala
Lamaiile se storc, la fel si portocalele, se amesteca sucurile impreuna, se adauga zahar dupa gust si se baga la rece,