Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 19.02.2014
Punem toata faina intr-un vas facem o gaura in faina punem drojdia putin zahar un pahar apa calduta amestecam numai mijlocul si lasam la dospit 3-4 ore . Deja cind are un miros de alcool ,adaugam cartofii fierti si pasati sau razuiti ,sarea...
publicat la 21.10.2014
publicat la 25.03.2014
publicat la 21.03.2014
In capul tau e un talmes-balmes ca la nasu’! Norocul tau ca e bine insurubat pe gat, altfel cine stie pe unde l-ai pierde.
In cont 2
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Pensula de patiserie
Coaster extensibil Cook Concept
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de 2 teluri Kasahome
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 12:03
la 11:31
la 10:52
la 09:20
la 08:25
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
Bucataras
Adele
vasimur
MotanLaOale
Rocsi 9
351 puncte
vasimur 4
317 puncte
oanapl 8
230 puncte
mihaelar63 9
223 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Piine la cuptor in oala de lut
Punem toata faina intr-un vas facem o gaura in faina punem drojdia putin zahar un pahar apa calduta amestecam numai mijlocul si lasam la dospit 3-4 ore . Deja cind are un miros de alcool ,adaugam cartofii fierti si pasati sau razuiti ,sarea...