Denissa

1

Bucataras
incepator

Rasnov, jud. Brasov

Bucataras din 20.02.2011

RETETE67
PRIETENI305
Retete / Aperitive / Garnituri

Chec aperitiv

In Aperitive / Garnituri la 8 Feb 2013

Intr-un vas incapator se pun ouale si se bat impreuna cu smantana, sarea si piperul. Casul taiat cubulete se adauga peste compozitia de mai sus. Intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei se calesc putin mezelul taiat cubulete si el. Dupa ce se rumeneste se lasa putin sa se raceasca si se adauga in...

Omleta cu dovlecei

In Aperitive / Garnituri la 14 Dec 2012

Dovleceii se curata de coaja si se taie cubulete si se pun la calit in putin ulei. Mezelurile si branza se taie si ele bucatele si cand dovlecelul este pe jumatate facut se adauga si ele in tigaie. Separat ouale se bat cu sare si se pun in tigaie. Se acopera cu un capac sa se inchege ouale...

Bruschete

In Aperitive / Garnituri la 18 Oct 2012

Rosiile se spala si se curata de cotoare apoi se taie cubulete mici. Usturoiul se taie si el marunt si se pune peste rosii. La fel procedam si cu ardeiul iute. (Daca vreti mai picant puneti mai mult). Se potriveste de sare, apoi se adauga oregano si busuiocul. La sfarsit se adauga uleiul de...

Omleta taraneasca

In Aperitive / Garnituri la 14 Sep 2012

Ceapa taiata pestisori se pune la calit intr-o tigaie cu putin ulei. Separat se bat ouale cu sare si piper. Peste se adauga casul taiat cubulete. Dupa ce ceapa este putin aramie se pune si sunculita taiata fasii. Se lasa sa se prajeasca putin si se adauga amestecul de oua si cas. Ca sa...

Oua umplute

In Aperitive / Garnituri la 14 Sep 2012

Se fierb ouale tari si se pun apoi sub jet de apa rece . Dupa ce s-au curatat de coaja se taie in jumatate pe lung si se scoate galbenusul. Toate galbenusurile se pun intr-un castron si se faramiteaza cu o furculita, se adauga 2 -3 linguri de maioneza si se potrivesc de sare si piper. Cu...

Piftie de cocos

In Aperitive / Garnituri la 20 Noi 2011

Se spala bine carnea si se portioneaza. Se pune la fiert in apa rece impreuna cu morcovii si ceapa si putina sare sau vegeta. Se lasa sa fiarba si se spumeaza. Carnea se fierbe pana cand se desprinde cu usurinta de pe oase. Apoi se scoate carnea si legumele din oala si se ia carnea de pe...

Bulgarasi de cartofi

In Aperitive / Garnituri la 20 Noi 2011

Se curata cartofii si se dau pe razatoarea mica. Se storc de zeama lasata. Se amesteca cu ouale, sare si piper. Se formeaza bilute mici si se prajesc in uleiul bine incins. Se pot servi ca si garnitura sau ca atare.

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 17.01.2014

Raffaello

publicat la 17.01.2014

Boccacio

Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Bine zicea un proverb chirghiz: “capul de oaie ţine musafirii departe”. Ei obişnuiau să înfigă unul exact în stâlpul porţii sau, ăia care stăteau la bloc, deasupra butonului de la sonerie. Chiar, tu stai la bloc sau la casă?

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 13

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]