publicat la 27.09.2012
Pentru tine, astăzi e (un fel de) ziua cârtiţei. De dimineaţă, scoate puţin capul pe fereastră, adulmecă mirosurile de la vecini şi ia o hotărâre epocală care, desigur, îţi va schimba viaţa: de astăzi, doar omletă!
Bucataras.ro
[email protected]
Dulceata de mere
Se spala merele,apoi se curata de coaja si se taie in sferturi sau in felii subtiri(eu le-am taiat sferturi) Se pun merele si apa la fiert Dupa 30 min se adauga zaharul si se fierbe in continuare inca 30 min,indepartand mereu spuma formata Inainte de a stinge focul,se pune in cratita...
Trufe
Iata cum am pregatit reteta de Trufe. Pentru prima budinca (ciocolata): intr-un castron am pus plicul de budinca si 50 ml lapte, iar restul (250 ml) l-am pus la fiert. Peste praful de budinca si lapte am adaugat 5 linguri de zahar. Dupa ce s-a fiert laptele adaugam compozitia de...