daniela

1

Bucataras
incepator

Cluj Napoca

Bucataras din 18.02.2010

RETETE5
PRIETENI5
Retete

Islere

In Prajituri la 8 Dec 2011

Aluatul este simplu si clasic . Toate se amesteca (untul trebuie sa fie moale) , nu se framinta foarte mult, doar pina ce se omogenizeaza si se da la rece . Eu de regula fac aluatul de seara pentru dimineata dar se poate folosi si daca sta doar o ora la rece. Se ia cite o bucata de aluat, se...

1 mai - amintiri de odinioara

In Porc la 1 Mai 2011

Carnea, feliata si condimenatata  a stat 1 ora la macerat Cartofii, metoda obisnuita de pireu .. Salata de varza cu rosii, clasica !

Pulpe de pui cu smantana si oua , la cuptor

In Pui la 30 Apr 2011

2 pulpe de pui le prajesc intr-un pic de ulei, pina se rumenesc deasupra. Pun peste ele condimente (sare, piper, boia) si o cana de apa . Trebuie sa fiarba inabusit pina se evapora apa si se desprind usor de pe os. Tapetez un vas ceramic cu unt si pesmet si incep sa cladesc budinca :...

Boia de ardei iute

In Conserve la 28 Apr 2011

Dupa ce incep sa se coaca ardeii, incep sa ii adun si ii insirui  pe sfoara, chiar daca mai sint si verzi printre ei, nu se intimpla nimic, ei se vor inrosi toti. Cind sint foarte bine uscati, indepartez cotorul si ii macin, cu tot cu seminte, in risnita de piper(cea electrica,...

Cozonac moldo-ardelenesc

In Prajituri la 20 Apr 2011

De seara  pregatesc ingredientele  si le las pe masa din bucatarie, sa fie la temperatura camerei :  100 g de faina se pun intr-un castron rezistent termic si se oparesc cu 200 ml lapte clocotit. Se amesteca repede pina se dizolva toate cocoloasele, se rasfira pe fundul...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 08.12.2011

Islere

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.

 
 
 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]