Se curata ciupercile si se taie cubulete. Se toarna intr-o tigaie si se lasa sa fiarba in sucul propriu.pana cand zeama lasata de ciuperci a scazut de tot. Se ia tigaia de pe foc si se lasa sa se raceasca.
Intre timp se separa galbenusurile de albusuri. Intr-un bol se amesteca galbenusurile cu...
Se taie bucatele mici sunca, ciupercile, maslinele si ardeiul kapia.
Cascavalul si telemeaua se dau pe razatoarea mare. Intr-un bol se amesteca ouale cu laptele si uleiul. Se adauga branza si se omogenizeaza.
Faina se amesteca cu praful de copt si se cerne peste amestecul de oua si branza....
Intr-un bol se pune faina cernuta in prealabil si sarea. In mijlocul gramezii de faina se face o gropita in care se toarna drojdia uscata. Se adauga apa calduta (nu fierbinte caci distruge proprietatile drojdiei) cate un pic si se incorporeaza cu restul de faina. Se framanta aluatul moale si...
Intr-un castron se sfarama branza de burduf si se amesteca cu 2 linguri de smantana.
Mararul se spala bine, se toaca marunt si se adauga la pasta de branza.
Ardeii se spala, se indeparteaza cotoarele si semintele si se umplu cu compozitia de branza. Se foloseste o lingurita cu codita lunga...
Preparare Reteta sanatoasa de aperitiv, chiftelute de dovlecei preparate la cuptor
Se spala dovleceii, se curata de coaja si se dau pe razatoare: jumatate pe partea mare si jumatate pe cea mica. Se sareaza si se lasa 15 minute pana ce acestia vor elimina apa.
Intre timp se da pe razatoarea...
Chec aperitiv cu ciuperci
Se curata ciupercile si se taie cubulete. Se toarna intr-o tigaie si se lasa sa fiarba in sucul propriu.pana cand zeama lasata de ciuperci a scazut de tot. Se ia tigaia de pe foc si se lasa sa se raceasca. Intre timp se separa galbenusurile de albusuri. Intr-un bol se amesteca galbenusurile cu...
Chec aperitiv
Se taie bucatele mici sunca, ciupercile, maslinele si ardeiul kapia. Cascavalul si telemeaua se dau pe razatoarea mare. Intr-un bol se amesteca ouale cu laptele si uleiul. Se adauga branza si se omogenizeaza. Faina se amesteca cu praful de copt si se cerne peste amestecul de oua si branza....
Langosi, scovergi sau foi dospite
Intr-un bol se pune faina cernuta in prealabil si sarea. In mijlocul gramezii de faina se face o gropita in care se toarna drojdia uscata. Se adauga apa calduta (nu fierbinte caci distruge proprietatile drojdiei) cate un pic si se incorporeaza cu restul de faina. Se framanta aluatul moale si...
Ardei umpluti cu branza de burduf
Intr-un castron se sfarama branza de burduf si se amesteca cu 2 linguri de smantana. Mararul se spala bine, se toaca marunt si se adauga la pasta de branza. Ardeii se spala, se indeparteaza cotoarele si semintele si se umplu cu compozitia de branza. Se foloseste o lingurita cu codita lunga...
Reteta sanatoasa de aperitiv, chiftelute de dovlecei preparate la cuptor
Preparare Reteta sanatoasa de aperitiv, chiftelute de dovlecei preparate la cuptor Se spala dovleceii, se curata de coaja si se dau pe razatoare: jumatate pe partea mare si jumatate pe cea mica. Se sareaza si se lasa 15 minute pana ce acestia vor elimina apa. Intre timp se da pe razatoarea...