
publicat la 12.05.2025
publicat la 12.05.2025
publicat la 12.05.2025
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Bomboane naturale cu curmale si nuci
Scoateti samburii din curmale. Mixati curmalele, cu nucile, scortisoara si sarea pana obtineti o pasta. Umpleti o forma de bomboane in silicon cu pasta obtinuta si dati la rece o noapte. A 2-a zi scoateti-le din forma si ambalati-le in hartiute de bomboane. Degustati-le cu o cafea...
Unt din pere cu nuci de caju
Curatati perele si taiati-le cubulete. Puneti-le intr-o oala pe foc cu vanilia si fierbeti-le . Se vor transforma treptat in piure . Gatiti pana cand apa lor se va evapora complet. Amestecati. Daca lasa prea multa apa le puteti scurge sau gati mai mult. Dupa 20 de minute, le-am...
Unt de arahide de casa
Incepeti prin prajirea arahidelor. Amestecati arahidele cu uleiul si sarea inainte de a le praji. Le puteti praji intr-o tigaie sau la cuptor pe o placa acoperita cu hartie de copt la 175°C. Le-am facut la tigaie. Surveiati sa nu se arda si amestecati sa se prajeasca...