![Bucataras](/templates/default/v3/img/bucataras-new.png)
publicat la 28.12.2024
publicat la 28.12.2024
publicat la 28.07.2024
În sfârşit, talentele tale vor fi recunoscute de către un mare cineast. Rolul este destul de ciudat, filmările sunt în întregime la munte, personajul tău locuieşte într-o scorbură şi nu ai de spus nici o replică. Nu contează prea mult, orice debut e dificil şi, oricum, ratingul Animal Planet este din ce în ce mai rdicat.
Bucataras.ro
[email protected]
Bomboane naturale cu curmale si nuci
Scoateti samburii din curmale. Mixati curmalele, cu nucile, scortisoara si sarea pana obtineti o pasta. Umpleti o forma de bomboane in silicon cu pasta obtinuta si dati la rece o noapte. A 2-a zi scoateti-le din forma si ambalati-le in hartiute de bomboane. Degustati-le cu o cafea...
Unt din pere cu nuci de caju
Curatati perele si taiati-le cubulete. Puneti-le intr-o oala pe foc cu vanilia si fierbeti-le . Se vor transforma treptat in piure . Gatiti pana cand apa lor se va evapora complet. Amestecati. Daca lasa prea multa apa le puteti scurge sau gati mai mult. Dupa 20 de minute, le-am...
Unt de arahide de casa
Incepeti prin prajirea arahidelor. Amestecati arahidele cu uleiul si sarea inainte de a le praji. Le puteti praji intr-o tigaie sau la cuptor pe o placa acoperita cu hartie de copt la 175°C. Le-am facut la tigaie. Surveiati sa nu se arda si amestecati sa se prajeasca...