Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 25.01.2016
Mărunţim bine de tot covrigeii la robotul de bucătărie, până se obţine o făină pe care o amestecăm cu cele 2 linguri de zahăr de cocos. Peste turnăm untul topit şi uniformizăm compoziţia direct în tava de tartă,...
mai multe
publicat la 25.01.2016
Set de 10 forme pentru briose
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 3 boluri Ellenge
Taietor de pizza
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 15:59
ieri la 11:34
de Caty 2
pe 01.07 la 19:36
de laura_n 7
pe 01.07 la 15:43
pe 01.07 la 11:22
4 comentarii
de Rocsi 9
3 comentarii
de Constelatialeu 9
7 voturi
5 voturi
Rocsi
vasimur
BiancaStyles 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
2505 puncte
Caty 2
2086 puncte
Constelatialeu 9
1012 puncte
bucatarasa 1
550 puncte
vasimur 4
161 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tarta cu mousse de ciocolata, crema de cocos si unt de arahide, cu blat Pretzel
Mărunţim bine de tot covrigeii la robotul de bucătărie, până se obţine o făină pe care o amestecăm cu cele 2 linguri de zahăr de cocos. Peste turnăm untul topit şi uniformizăm compoziţia direct în tava de tartă,...