marcela1979

1

Bucataras
incepator

cluj napoca

Bucataras din 20.12.2009

RETETE283
PRIETENI259
Retete / Mancaruri de legume

Tocanita de galbiori

In Mancaruri de legume la 8 Iul 2016

Se curata si se spala ceapa,si se toaca marunt. Galbiorii se spala in 4-5 ape. Intr-o cratita sau tigaie wok se incinge 30 ml ulei si se adauga ceapa tocata si se lasa sa se caleasca. Cand este calita se adauga ciupercile galbiori taiate felii si se amesteca, lasandu-se la calit. Se adauga 1 cana...

Dovlecel umplut cu branza la cuptor

In Mancaruri de legume la 2 Iun 2014

Se spala dovleceii , se taie in 2 pe lungime si se scoate miezul. Branza de vaca se amesteca cu telemeaua, iaurtul si miezul de la dovlecei tocat marunt. Ceapa verde si mararul se spala si se toaca marunt,se adauga la compozitia de branza si se amesteca bine.Se potriveste de sare si piper. Se...

Spanac scazut cu smantana si oua ochiuri

In Mancaruri de legume la 1 Mai 2014

Spanacul se curata si se spala in apa rece.Se pune pe foc apa la fiert in care punem sare si oparim spanacul.Cand spanacul este fiert se scoate in strecura si se lasa sa se scurga de apa ,apoi se toaca marunt.Intr-o tigaie se incinge 3 linguri de ulei se pun 2 linguri faina alba si se lasa sa se...

Mancare de fasole verde cu usturoi

In Mancaruri de legume la 7 Iul 2011

Fasolea verde se curata de capete si de ate si se pune la fiert in apa fierbinte cu sare.Cand e fiarta se scurge de apa.Rosiile se oparesc si se curata de pielita.Usturoiul se curata si se face un mujdei.Intr-o cratita se incinge uleiul,se pune fasolea amestecand sa se caleasca un pic,se adauga...

Iahnie de fasole boabe cu carne afumata

In Mancaruri de legume la 30 Iun 2011

Se pune fasolea la inmuiat peste noapte. Dimineata se arunca apa de pe ea si se pune in oala cu apa rece sa fiarba si se mai pune si carnea afumata sa fiarba cu fasolea. Se arunca o apa si se pune sa fiarba iar in apa fiarta. Cand sunt fierte se arunca apa de pe fasole si carne. Intr-o...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 22.04.2017

Aperitiv minicheesecake sarat

Horosmopul tau de astazi:

Berbec

Daca nu ar exista desenele animate, tu nu ai sti cu ce sa-ti ocupi timpul liber.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]