Tarta cu zmeura si ciocolata de post
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 30.07.2024Eram in post, luasem niste frisca de post indulcita pentru un desert (aveti grija la frisca...articol complet
Tocăniță cu ciuperci – Ciulama
Postat pe: Gourmandine Data: 26.07.2024Ingrediente: 500 g ciuperci (champignon, pleurotus, hribi sau o combinație) 2 cepe medii 2-3...articol complet
Cod cu sos de roșii și busuioc
Postat pe: Adi Hadean Data: 26.07.2024Perioada verii, pentru noi cei care mai și gătim, e faină, e plină. Azi am făcut cod, că...articol complet
Zamă de cartofi cu cârnați afumați
Postat pe: Adi Hadean Data: 25.07.2024Dragii mei, rețeta de astăzi este tot una simplă, așa cum deja v-am obișnuit. Pe lângă...articol complet
Rulouri de biban de mare la cuptor
Postat pe: Adi Hadean Data: 24.07.2024Vara ne dorim să petrecem cât mai puțin timp în bucătărie, tocmai de aceea rețeta de...articol complet
Tarta cu urda si ardei copti
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 23.07.2024Daca ar fi dupa mine, cred ca la 2-3 zile as pregati o tarta, fie dulce, fie sarata. Mi se...articol complet
Saramură de crap
Postat pe: Adi Hadean Data: 23.07.2024Se dă una bucată crap de 15kg, se reduce în porții mai umane și trecem la găsit...articol complet
Supă cu iaurt și verdețuri și lipie
Postat pe: Gourmandine Data: 22.07.2024Ingrediente: 500 g iaurt natural (de preferință grecesc sau iaurt cu conținut ridicat de...articol complet
Rulouri de vinete cu nucă
Postat pe: Adi Hadean Data: 19.07.2024Aceste rulouri de vinete cu nucă vin ca răspuns la vara încinsă pe care o avem anul acesta....articol complet
Salata cu avocado si oua fierte
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 17.07.2024Zilele astea atat de calduroase ne-au facut sa ne dorim mancaruri cat mai simpla si gatite...articol complet
Budincă de caramel
Postat pe: Adi Hadean Data: 17.07.2024Căldura mare, mon cher! Când termometrele bat 40 de grade, cine oare mai are nervi și timp de...articol complet
Pâine cu brânză și unt pe bază de plante
Postat pe: Gourmandine Data: 16.07.2024Ingrediente: Pentru pâine: – 500 g făină albă – 1 plic de drojdie uscată (7 g)...articol complet
Tocană de năut cu dovlecei
Postat pe: Adi Hadean Data: 15.07.2024Oameni buni, revin și pe blog cu rețete din emisiunea „La cină”, pe care puteți să o...articol complet
Pizza cu blat din cartofi – o rețetă cu doar 3 ingrediente
Postat pe: Adi Hadean Data: 15.07.2024Tema acestei săptămâni a fost intitulată “3 ingrediente”, așa că rețeta de astăzi...articol complet
Piept de rață pastel
Postat pe: Adi Hadean Data: 12.07.2024Astăzi am pentru tine un preparat savuros, piept de rață suculent, îmbogățit cu...articol complet
Busuiocul in Cofetarie
Postat pe: Pastry Workshop Data: 11.07.2024The post Busuiocul in Cofetarie appeared first on Pastry Workshop. Busuiocul in prajituri si...articol complet
Tacos mexican cu bunătăți românești de la MEATic by Adi Hădean
Postat pe: Adi Hadean Data: 11.07.2024Mexicul este o țară vibrantă și diversă, cu o istorie bogată, peisaje spectaculoase și o...articol complet
Tort cu caise si migdale
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 11.07.2024Cand am vazut acest tort la Andreea, efectiv mi-au sclipit ochii, visam cum savurez o...articol complet
Gnocchi altfel – un brunch de vară
Postat pe: Adi Hadean Data: 09.07.2024Gnocchi. Gnocchi altfel, pentru un brunch de vară, cu prietenii vegetarieni care îți cer ceva...articol complet
Sashimi de ton și lubeniță
Postat pe: Adi Hadean Data: 08.07.2024Vă amintiți zilele toride ale copilăriei, când o felie de lubeniță rece era desertul...articol complet