Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Clătite cu măsurători

Data:17.01.2014

Clătitele, minuantă invenție care le dă de furcă multor începători (sau avansați, în... articol complet

Rulou de curcan cu hribi

Data:15.01.2014

Poate părea complicat (ca multe alte lucruri prin bucătărie) dar de fapt e foarte simplu să... articol complet

Omletă cu ricotta

Data:14.01.2014

Nu mi-am propus să devin regele omletelor sau promotorul lor no1 pe internet. Totuși, se... articol complet

Frigărui de pui marinate

Data:13.01.2014

Când cumpăr carne în caserolă, adică ambalată de procesator, sunt mai mereu încurcat de... articol complet

Altfel de ardei umpluți

Data:10.01.2014

Am făcut zilele trecute această supă de vită, pe oase, carne și legume. Prin... articol complet

Supă de vită

Data:08.01.2014

Supă simplă, extrem de simplă. Și foarte bună. Și ușor de făcut. Și puțin altfel.... articol complet

Tort din biscuiți

Data:07.01.2014

După Sărbători poți să te trezești înconjurat de biscuiți, fursecuri, capete de cozonac,... articol complet

Câteva secrete pentru un tiramisu bun

Data:06.01.2014

Am mai postat despre tiramisu (rețeta e aici) dar n-am insistat prea mult asupra unor detalii... articol complet

Mușchi de porc cu sparanghel

Data:03.01.2014

Am plănuit mâncarea asta (nu neapărat în această formă) în urmă cu patru zile, când am... articol complet

Pecan krantz

Data:02.01.2014

Motivul pentru care am început să gătesc, motivul pentru care era cât pe ce să dau foc caei... articol complet

Ciorba de burtă a doamnei Hădean

Data:31.12.2013

În familia noastră, ciorba de burtă-i un capitol foarte clar: se face o dată pe an (înainte... articol complet

Burger@home

Data:30.12.2013

Nu-s niciodată mulțumit de oferta de burgeri de pe piață (lanțurile fast food oferă... articol complet

Omletă pufoasă cu brânză de capră

Data:29.12.2013

“Omletă pufoasă” ar trebui să fie pleonasm dar nu-i. Pentru că în limba și-n... articol complet

Limbă de vită cu sos roșu

Data:28.12.2013

Gătesc limbă de 2-3 ori pe an și-mi place atât de mult încât mă întreb de fiecare dată... articol complet

Porc copt încet

Data:24.12.2013

Pentru cursul de săptămâna trecută am făcut o ruladă de porc asemănătoare cu acesta dar... articol complet

Terină de măr

Data:23.12.2013

Mărul și Crăciunul sunt cumva de nedespărțit în istoria noastră culinară. E mai bine... articol complet

Vârtej de vitamine

Data:19.12.2013

Bună să vă fie inima. Sănătatea, în general:). Azi n-am pentru voi o rețetă de mâncare,... articol complet

Filet mignon

Data:18.12.2013

Mușchiul de vită (mușchiulețul, ca să fiu mai precis) are două capete, unul mai gros și... articol complet

Roast Beef

Data:17.12.2013

Ce-i mâncarea asta, de unde vine ea, când se mănâncă în mod tradițional, aflați repede de... articol complet

Somon cu mazăre

Data:16.12.2013

Dacă peștele miroase a apă de mare sau a curat, înseamnă că nu-i pe gheață de prea multă... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]