Spaghetti all’assassina
Postat pe: Adi Hadean Data: 12.11.2024Astăzi am dus la final atentatul asupra papilelor gustative cu o rețetă îndrăzneață atât...articol complet
Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 11.11.2024Imi place foarte mult sa gatesc acest muschiulet de porc, pentru ca iese fraged si nu mi se...articol complet
Basque Cheesecake ars, cu cremă de cappuccino
Postat pe: Adi Hadean Data: 08.11.2024Mai mereu, atunci când auzim “gourmet”, gândul ne sare la restaurante luxuriante, la stele...articol complet
Frigănele cu whisky cream
Postat pe: Adi Hadean Data: 06.11.2024Cine mă urmărește știe despre mine că masa mea preferată e micul dejun. Motiv pentru care...articol complet
Mini pizza gourmet
Postat pe: Adi Hadean Data: 05.11.2024Dacă vrem să definim preparatele gourmet am putea spune că sunt acele preparate create cu...articol complet
Tort cu crema de vanilie, ciocolata si afine
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 05.11.2024M-am gandit ca daca tot se apropie lasata secului, nu ar fi rau sa ne rasfatam cu putin...articol complet
O poveste despre frigul de afară și căldura de acasă
Postat pe: Adi Hadean Data: 04.11.2024Dragii mei, bine v-am regăsit! Astăzi, la invitația Hochland, vreau să împărtășesc cu voi...articol complet
Chutney de pere | Resturi. Pe gourmet
Postat pe: Adi Hadean Data: 01.11.2024Seria aceasta nu este despre rețete, ci despre idei care să te ajute să faci alegeri mai bune,...articol complet
Sărmăluțe în viță de vie (dolmadakia)
Postat pe: Adi Hadean Data: 31.10.2024Sărmăluțe în viță de vie azi, varianta grecească și am să vă povestesc pe scurt de ce....articol complet
Cosulete aperitiv cu foietaj, sunca si cascaval
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 30.10.2024Unele zile sunt atat de pline de treaba, ca nu am timp sa gatesc prea mult si aleg ceva...articol complet
Ruladă cu gem de prune și nuci
Postat pe: Adi Hadean Data: 30.10.2024Bunica mea făcea cel mai bun magiun de prune cu nuci, din fructe delicioase și bine coapte,...articol complet
Pasta Biscuiti Speculoos – Reteta
Postat pe: Pastry Workshop Data: 29.10.2024The post Pasta Biscuiti Speculoos – Reteta appeared first on Pastry Workshop. Pasta de...articol complet
Pui cu găluște
Postat pe: Adi Hadean Data: 29.10.2024Am avut o copilărie senină, pe-o uliță liniștită de colț de...articol complet
Tort cu foi și cremă de smântână cu nuci
Postat pe: Adi Hadean Data: 25.10.2024Pe vremuri deserturile erau mult mai simple decât în zilele noastre, nu-i așa? ...articol complet
Misterul din farfurie: Călătoria incredibilă a Tikka Masala din India în Marea Britanie
Postat pe: CevaBun Data: 24.10.2024Tikka masala este unul dintre acele feluri de mâncare care par să aibă o poveste la fel de...articol complet
Coaste cu risotto | Resturi. Pe gourmet
Postat pe: Adi Hadean Data: 24.10.2024Seria asta nu-i despre rețete, ci despre idei care să te ajute să faci alegeri mai bune, mai...articol complet
Damen Kabritzen – dulciuri șvăbești
Postat pe: Adi Hadean Data: 23.10.2024Pentru rețeta de astăzi am decis să mă inspir din rețetele de dulciuri pe care șvabii...articol complet
Tort de ciocolata cu visine
Postat pe: Laura Sava Data: 22.10.2024Tort de ciocolata cu visine. Delicios si extrem de aromat! Pentru mami, de ziua ei....articol complet
Negresă – prăjitura copilăriei mele
Postat pe: Adi Hadean Data: 22.10.2024Dacă e să vorbesc despre deserturi din copilărie, am să mă limitez la negresă. Asta pe...articol complet
Cheesecake Basque Dubai
Postat pe: Pastry Workshop Data: 19.10.2024The post Cheesecake Basque Dubai appeared first on Pastry Workshop. Trebuie sa recunosc ca...articol complet