Lahmacun – gustarea perfectă la pachet
Postat pe: Adi Hadean Data: 25.07.2025Lahmacun este un preparat tradițional al bucătăriei turcești, iubit de majoritatea...articol complet
Romburi fragede cu diverse umpluturi
Postat pe: Adi Hadean Data: 24.07.2025La scăldat, cu romburi în coș…Nu știu cum sună pentru voi, dar pentru mine…...articol complet
Midii în sos de vin alb
Postat pe: Adi Hadean Data: 23.07.2025Am gătit midii în sos de vin alb într-o zi toridă de iulie, cu soarele bătând în geam și...articol complet
Crochete de peşte cu sos de lămâie şi capere
Postat pe: Adi Hadean Data: 22.07.2025La scăldat, dar cu gust! Când vara e în toi și tot ce-ți dorești e un drum până la râu,...articol complet
Briose cu lamaie
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 21.07.2025Deserturile cu lamaie sunt curcubeu pe cerul gurii pentru mine. Le ador si as manca zi de...articol complet
Salată cu burrata și dressing de ardei copt
Postat pe: Adi Hadean Data: 21.07.2025Astăzi, am pregătit o salată extrem de simplă, dar cu un gust intens, perfectă pentru o...articol complet
Raviolo umplut cu confit de roșii și burrata
Postat pe: Adi Hadean Data: 18.07.2025A fost o zi fierbinte de vară, dintre acelea când aerul stă pe loc și tot ce vrei e ceva...articol complet
Bread sticks crocanţi – cu maia și sos de roşii
Postat pe: Adi Hadean Data: 17.07.2025Dacă ar fi să aleg un singur gust care să definească vara, acela ar fi, fără îndoială,...articol complet
Parfait din ficat de pui cu chutney de roșii
Postat pe: Adi Hadean Data: 16.07.2025Ideea acestui parfait de ficat a plecat de la tema din această săptămână, legată de roșii,...articol complet
Istanbul, în cadrul Gastronomic Crossroads
Postat pe: Adi Hadean Data: 15.07.2025Gătește local, gândește continental – Gastronomic Crossroads Am ajuns la Istanbul cu...articol complet
Galette rustică cu roșii și cremă de brânză
Postat pe: Adi Hadean Data: 15.07.2025Entuziasmul față de această tartă este mare și sper din suflet să vi-l pot transmite cât...articol complet
Shakshuka cu influențe de curry
Postat pe: Adi Hadean Data: 14.07.2025O rețetă simplă, ușor de adaptat și numai bună de pus pe masă într-o seară în care vrei...articol complet
Tipuri de Piper folosite in cofetarie
Postat pe: Pastry Workshop Data: 13.07.2025The post Tipuri de Piper folosite in cofetarie appeared first on Pastry Workshop. In...articol complet
Curs Fructe Prajituri – Invata sa transformi aromele verii in prajituri moderne
Postat pe: Pastry Workshop Data: 12.07.2025The post Curs Fructe Prajituri – Invata sa transformi aromele verii in prajituri moderne...articol complet
Crispy Halloumi Wrap
Postat pe: Adi Hadean Data: 11.07.2025Inspirat de vibrația festivalurilor din această perioadă, acest wrap cu halloumi crocant cu...articol complet
Ramen cu unt de arahide
Postat pe: Adi Hadean Data: 10.07.2025Pentru o călătorie gustativă în propria bucătărie, m-am oprit azi la un ramen cu unt de...articol complet
Prajitura cu piscoturi, iaurt, piersici si zmeura
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 10.07.2025Este vara, sunt niste zile caniculare, dar eu nu pot refuza o bucatica de prajitura. Si da,...articol complet
Hot Dog & loaded fries cu varză murată
Postat pe: Adi Hadean Data: 09.07.2025Să improvizezi e uneori cheia rețetei perfecte – de câte ori nu ați avut poftă de un...articol complet
Gözleme cu feta și verdețuri
Postat pe: Adi Hadean Data: 08.07.2025Cei care mă cunosc știu că sunt un mare fan al Turciei, ca țară, amprentă a fostului...articol complet
Cotlet de porc iberic cu legume
Postat pe: Adi Hadean Data: 07.07.2025Există rețete simple, și există rețete simple, dar cu gust. Azi v-am adus una dintre cele...articol complet