publicat la 22.06.2012
publicat la 21.06.2012
publicat la 14.06.2012
Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.
Bucataras.ro
[email protected]
Ton cu legume
Se taie ceapa marunt ,la fel si restul legumelor ; intr-o tigaie se pun legumele la inabusit cu putin ulei(50 ml).Cand acestea sant patrunse se adauga pasta de tomate si o cana de apa calda.Se lasa la fiert cam 20 minute dupa care se adauga tonul scurs de ulei si pasta de ardei iute,...
Ton in sos de rosii
se pun rosiile la grilul de la cuptor pina se coc si se formeaza caramel pe tava. Ceapa se taie marunt morcovul si telina cubulete. Scotem rosiile si le cojim. Ceapa se pune la calit intr-o tigaie cu foarte putin ulei, adaugam rosiile si le sfaramam cu lingura. Adaugam mazarea, morcovul, telina,...
Pasta de ton pentru tartine
se taie marunt si se caleste ceapa;se adauga lingura de pasta de tomate si usturoiul se adauga putina apa cit sa se dezlege pasta de tomate asta insemnind cam 2 linguri.punem intr-un castron ceapa cu pasta de tomate si cutia de ton scursa in prealabil de apa sau ulei.se adauga margarina (se poate...