Prajiturile sarbatorilor la francezi (2) / Boboteaza si placinta regilor
Postat de: RODIMUR in Cu de toateOdată cu articolul despre clătite am început, practic, o prezentare episodică a obiceiurilor culinare ale francezilor de sărbătorile lor religioase. Această serie se continuă acum cu...Citeste continuarea
Lucian BLAGA, 9 mai 1895
Postat de: RODIMUR in Cu de toatePentru că e ziua când s-a născut o mare personalitate a culturii române, LUCIAN BLAGA, poate e bine să acordăm câteva minute, întru amintirea câtorva date importante...Citeste continuarea
5 mai 1821 - Napoleon
Postat de: RODIMUR in Cu de toatePentru că iubesc mult cultura și civilizația franceză, nu pot lăsa această zi să treacă fără a scrie câteva cuvinte despre însemnătatea ei. Este modul meu de face cunoscute și de a...Citeste continuarea
Prăjiturile sărbătorilor la francezi / Clătitele de Întâmpinarea Domnului
Postat de: RODIMUR in Cu de toateIdeea acestui articol de popularizare a unor obiceiuri franceze a plecat de la o discuție aici, pe forum, asupra ingredientelor compoziției de clătite, eu refuzând categoric să admit drojdia,...Citeste continuarea
Astrologie: Punctele forte ale fiecarei zodii in parte
Postat de: Constelatialeu in Cu de toateIntroducerea o fac astrologii.....Citeste continuarea
Retete care iti indulcesc ziua, de la Dr.Oetker - Stelute de ciocolata
Postat de: Bucataras in Cu de toateDr.Oetker iti da ocazia sa faci din fiecare zi o sarbatoare si motiv de petrecere! Noi iti sugeram sa pregatesti stelute de ciocolata, sa iti inviti familia si sa va bucurati de lucrurile simple...Citeste continuarea
Retete care iti indulcesc ziua, de la Dr.Oetker - Muffins cu migdale
Postat de: Bucataras in Cu de toatePrajitureste pentru toti cei dragi cu Dr.Oetker si invita-i sa guste din bunatatile realizate de tine! Decorate cu trandafiri sau margarete, briosele reprezinta motivul perfect pentru a porni o...Citeste continuarea
Învaţă să dai savoare fiecărui moment cu drojdia Secretul Bunicii
Postat de: Bucataras in Cu de toateInterviurile Bucataras.ro: sebirizescu
Postat de: Bucataras in Cu de toateDupa un schimb de mesaje cu ceva peripetii, sunt bucuros sa inchei luna martie, dedicata, asa cum am promis, barbatilor bucatarasi, cu interviul unuia dintre cei mai tineri si mai simpatici dintre...Citeste continuarea
Revelionul bucătăraşilor-ediţia a doua
Postat de: diaconta in Cu de toateDespre întâlnirile de suflet cu bucătăraşii mei dragi v-am mai povestit şi sper să vă mai povestesc încă multă vreme de aici înainte,pentru că nu e puţin lucru ca oameni cu...Citeste continuarea
Ziua Fericirii
Postat de: Constelatialeu in Cu de toateMi-a venit sa astern cateva randuriCiteste continuarea
Eu in lumea bucatarasilor ..parte a -lll- a
Postat de: Adele in Cu de toateEiii si gata se fac trei ani ..trei ani de cand sunt alaturi de voi.Citeste continuarea
Handmade, cu pasiune
Postat de: Criss in Cu de toateStand acasa in ultimii doi ani, (care tocmai sunt pe cale sa se termine :( ), mi-am descoperit noi pasiuni. Daca inainte de a o avea pe printesuca mea, eram pasionata de modelat pasta de zahar,...Citeste continuarea
Revelionul Bucatarasilor 2017
Postat de: Adrian2016 in Cu de toateNe amintim cu placere de petrecerile din liceu cand ne imbulzeam cate 30 intr-o sufragerie, descaltati sa nu murdarim covoarele oamenilor si dansam pana rupem ciorapii.Citeste continuarea
Bengalion 2017 - vazut de Carmen
Postat de: carmen in Cu de toateMi-am dorit si eram atat de nerabdatoare sa fim adoptati si noi de familia Bucataras. Bre, nene, jur daca va mint eu cu ceva, jur! Nici cu neamurile nu te simti asa de bine si de dezinvolt. Alea,...Citeste continuarea
Bengalion, editia a doua, 3-5 feb 2017
Postat de: Constelatialeu in Cu de toateDespre oameni minunati...Citeste continuarea
Bengalion, editia a doua, 3-5 feb 2017
Postat de: Constelatialeu in Cu de toatehaleala si altele....Citeste continuarea