Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Zalău
Bucataras din 21.05.2014
Într-o cratiță înaltă, se va pune uleiul, ceapa și usturoiul tocate mărunt. Se amestecă în continuu, până capătă o culoare aurie și emană o mireasmă dulce. Peste, se adaugă restul legumelor și se amestecă. Se lasă 2 minute la călit. Între timp se...
publicat la 26.05.2017
publicat la 25.05.2017
Ia aminte la vorba bătrânească "Capra vecinului nu se îngrașă în ajun"!
Voturi:31
In cont 23
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Caty 2
ieri la 18:42
de Constelatialeu 9
pe 05.07 la 18:28
de Stella29 1
pe 05.07 la 15:03
de Bucataras 6
pe 03.07 la 09:12
pe 03.07 la 08:33
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
de laura_n 7
Sidy
MotanLaOale
Caty
Bucataras Diana 4
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Aurelia 07_07 1
Rocsi 9
2505 puncte
Caty 2
2086 puncte
Constelatialeu 9
1012 puncte
bucatarasa 1
550 puncte
vasimur 4
161 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba de varza rosie
Într-o cratiță înaltă, se va pune uleiul, ceapa și usturoiul tocate mărunt. Se amestecă în continuu, până capătă o culoare aurie și emană o mireasmă dulce. Peste, se adaugă restul legumelor și se amestecă. Se lasă 2 minute la călit. Între timp se...