Se pun ficateii la prajit cu ulei de masline si doua canutze de apa, intai trebuie sa fiarba un pic pentru a se pastra moi si apoi se voir rumeni cand apa se va evapora. Tot acum se adauga si condimentele. Intre timp se pune la fiert si orezul. Daca la ficatei vi se pare ca inc anu sunt fierti...
Ouale si smantana trebuie sa sfie la temperatura camerei, le puteti scoate cu 10-15 inainte de a va apuca de gatit.
Se pun la fiert ciupercile, cat sa iasa negreala din ele..nu trebuie sa fie fierte tota ca vor mai sta si cu puiul la fiert.
Se pune orezul la fiert. Intre timp, cat acestea...
Preparare: Se pune lintea la fiert, se lasa cam 20 minute pana da in clocot de cateva ori, apoi i se schimba apa. Acest procedeu de face de inca doua ori, pentru a curata negreala care o lasa lintea la fiert. Se pune la fiert si carnea. La ultima schimbare de apa la linte se poate folosi apa in...
Se pune in tigaie uleiul la incins peste care se adauga ceapa si se lasa pana devine ttransparenta, apoi se adauga carnea si se lasa la calit pana ce incepe sa se inchida la culoare. Se adauga sucul de rosii, sarea, piperul, boiaua si doua foi de dafin si se lasa la fiert cam 20-30 minute la foc...
Ficatei cu garnitura de orez si brocoli
Se pun ficateii la prajit cu ulei de masline si doua canutze de apa, intai trebuie sa fiarba un pic pentru a se pastra moi si apoi se voir rumeni cand apa se va evapora. Tot acum se adauga si condimentele. Intre timp se pune la fiert si orezul. Daca la ficatei vi se pare ca inc anu sunt fierti...
Pui cu ciuperci in sos de smantana si garnitura de orez si brocoli
Ouale si smantana trebuie sa sfie la temperatura camerei, le puteti scoate cu 10-15 inainte de a va apuca de gatit. Se pun la fiert ciupercile, cat sa iasa negreala din ele..nu trebuie sa fie fierte tota ca vor mai sta si cu puiul la fiert. Se pune orezul la fiert. Intre timp, cat acestea...
Mancarica de linte
Preparare: Se pune lintea la fiert, se lasa cam 20 minute pana da in clocot de cateva ori, apoi i se schimba apa. Acest procedeu de face de inca doua ori, pentru a curata negreala care o lasa lintea la fiert. Se pune la fiert si carnea. La ultima schimbare de apa la linte se poate folosi apa in...
Musaca greceasca
Se pune in tigaie uleiul la incins peste care se adauga ceapa si se lasa pana devine ttransparenta, apoi se adauga carnea si se lasa la calit pana ce incepe sa se inchida la culoare. Se adauga sucul de rosii, sarea, piperul, boiaua si doua foi de dafin si se lasa la fiert cam 20-30 minute la foc...