Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Cluj
Bucataras din 11.08.2016
Se taie carnea felii si se bate bine, dupa care se condimenteaza si se da prin faina, se bat ouale cu putin piper, sare si vegeta. Se da carnea prin faina dupa care prin ou si in final prin fulgii de porumb care se faramiteaza foarte bine
publicat la 23.08.2016
publicat la 22.08.2016
Fii optimistă. Dacă viaţa îţi oferă lămâi, cere şi un Martini!
Voturi:22
Voturi:20
Voturi:27
Perna ergonomica Karll
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Termometru cu ecran LCD
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Coaster extensibil Cook Concept
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:19
de vasimur 4
ieri la 17:49
ieri la 08:45
pe 04.03 la 10:51
pe 03.03 la 09:02
5 comentarii
4 comentarii
de Constelatialeu 9
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
RODIMUR
MotanLaOale
Constelatialeu 9
1180 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Rocsi 9
418 puncte
vasimur 4
251 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Snitele de porc cu fulgi de porumb
Se taie carnea felii si se bate bine, dupa care se condimenteaza si se da prin faina, se bat ouale cu putin piper, sare si vegeta. Se da carnea prin faina dupa care prin ou si in final prin fulgii de porumb care se faramiteaza foarte bine