Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Cluj
Bucataras din 11.08.2016
Se taie carnea felii si se bate bine, dupa care se condimenteaza si se da prin faina, se bat ouale cu putin piper, sare si vegeta. Se da carnea prin faina dupa care prin ou si in final prin fulgii de porumb care se faramiteaza foarte bine
publicat la 23.08.2016
publicat la 22.08.2016
Astrele zic s-o lasi mai usor cu bautura? Dar n-au zis nimic de sosuri pe baza de vin, nu? ;)
Voturi:22
Voturi:20
Voturi:24
Suport pentru ustensile de bucatarie
Unghiera BISALUO
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Termometru cu ecran LCD
Taietor de pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:50
ieri la 10:17
de Panacris 9
ieri la 09:47
pe 21.01 la 09:29
pe 20.01 la 17:57
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
de laura_n 7
8 voturi
7 voturi
6 voturi
Panacris
vasimur
Adinacarla 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Adi 1
lidiac 1
maisondenisse 1
adicutza2007 1
Panacris 9
2236 puncte
Valclaudia 9
316 puncte
vasimur 4
247 puncte
Rocsi 9
238 puncte
RODIMUR 8
176 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Snitele de porc cu fulgi de porumb
Se taie carnea felii si se bate bine, dupa care se condimenteaza si se da prin faina, se bat ouale cu putin piper, sare si vegeta. Se da carnea prin faina dupa care prin ou si in final prin fulgii de porumb care se faramiteaza foarte bine