publicat la 22.02.2020
publicat la 08.06.2014
publicat la 29.05.2014
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Sandvich omulet
Se pregateste omuletul sandvich din paine, se taie branza triunghiuri pentru ochi, gurita si barbie. Se acopera branza de la gurita cu sfecla de zahar. Se sareaza. Pofta buna.
Sandvich cu ou
Se face un cerc in paine si se prajeste oul pe o parte si pe cealalta. Se presara cu mirodenii si branza.
Sandvich cu clatite
Se pregatesc clatitele: intr-un vas se amesteca toate ingredientele, se adauga oul si jumate din lapte. Se adauga restul de lapte si pe prajesc in forme de fier pentru a se pastra rotunde. Se acopera cu paine taiata cu aceleasi forme si se prajesc pe ambele parti. Se acopera cu branza.
Sandvich cu sfecla
Se pregateste sandvich-ul cu unt, branza, rosii si sfecla de zahar. Se prajeste painea in prajitor facandu-se un cerc in una din felii in care sa se introduca sfecla de zahar. Se serveste cu ceapa sau legume.
Sandvich cu carne
Se caleste ceapa in ulei, se adauga carnea macinata. Se taie cu un pahar sau un cerc din fier un cerc in doua felii de paine. Se pune carnea macinata si prajita intre aceste felii de paine. Se servesc cu branza, ceapa sau legume.