publicat la 11.04.2016
publicat la 19.03.2016
publicat la 23.10.2015
Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.
Bucataras.ro
[email protected]
File la cuptor cu cartofi
Am dezghtetat pestele, apoi l-am condimentat cu condimente pentru peste, l-am asezat intr-o tava unsa cu ulei, am stors 1/2 lamaie peste el, vinul l-am amestecat cu 25 ml apa si se toarna peste pește. Cartofii i-am curatat de coaja, i-am condimentat cu usturoi pisat, patrunjel uscat, sare si...
Omleta cu ton, ardei si ceapa verde
Ouale impreuna cu sarea si piperul le batem cu furculita, apoi se adauga ardeiul rosu si ceapa verde taiate marunt si le mai batem putin sa se amestece. Intr-o tigaie mica am pus putin ulei de masline de pe tonul maruntit, il lasam sa se incinga si adaugam ouale batute si prajim omleta pana se...
Orez cu legume picante si peste
Intr-o cratita se pune la fiert orezul. Spalam legumele, apoi le taiem fasii si le amestecam pe toate intr-un castron.Intr-o tigaie intinsa punem ulei, iar cand s-a incins adaugam legumele si amestecam pentru ca legumele sa nu se lipeasca.Tinem legumele pe foc pana cand morcovul se...