publicat la 11.04.2016
publicat la 19.03.2016
publicat la 23.10.2015
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Conopida la cuptor
Indepartam frunzele verzi ale conopidei si se opareste intreaga 5-10 minute intr-un vas in care apa fierbe. Intr-o oala combinam untul cu faina si le punem la foc mediu, amestecand incontinuu pana cand untul se topeste si faina se incorporeaza in el. Dam focul mic si adaugam tot laptele...
Ciuperci cu sos de smantana
Ciupercile le spalam si le taiem felii, ceapa o taiem marunt sau felii si usturoiul il zdrobim, le calim impreuna in ulei pana scade zeama lasata de ciuperci, iar ceapa se inmoaie si isi schimba culoarea, apoi adaugam smantana, sare si piper dupa gust. Compozitia de ciuperci o turnam intr-o...
Vinete la cuptor cu soia si ciuperci
Vinetele se curata de coaja si se pun la fiert 10 minute, dupa ce au devenit moi se pun la scurs. Soia se pune la fiert conform instructiunilor de pe pachet, dupa ce este fiarta se pune la scurs si o presam cu o lingura. Ceapa o taiem cubulete si o punem la calit in ulei,apoi se adauga...
Vinete la cuptor
Ceapa si rosiile le curatam de coaja si se taie separat cuburi.Se pune ceapa la calit cu 1 catel de usturoi intr-o lingura de ulei de masline, peste ea se pun rosile pisate si ierburile aromatice si se lasa sa fiarba pana devine un sos mai gros. Vinetele le curatam de coaja si se taie felii pe...
Legume la cuptor
Se fierb legumele in apa cu putina sare pana cand furculita intra usor in ele, dupa ce sunt fierte le scurgem de apa. Amestecam smantana cu ouale si adaugam sare si piper. Ungem o tava cu unt si presaram pesmet, aranjam legumele in tava si turnam peste ele compozitia de smantana si ou, apoi...