Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 27.11.2014
Pentru aluat, se amesteca faina cu grasimea, se freaca in mana, pentru a rezulta un aluat fraged. Dupa adaugarea celorlalte ingrediente, nu putem adauga din nou faina, pentru ca aluatul se intareste, in loc sa se topeasca in gura, cum ar trebui...
mai multe
publicat la 27.11.2014
Lumanare parfumata
Unghiera BISALUO
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Set de 10 forme pentru briose
Set de 250 forme pentru briose
Set de 2 decojitoare universale de legume
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
la 16:30
de Bucataras 6
la 11:07
pe 07.03 la 15:19
pe 07.03 la 14:38
pe 07.03 la 11:02
de vasimur 4
6 comentarii
5 comentarii
8 voturi
6 voturi
5 voturi
Rocsi
Bucataras
Angelina_Elena 2
Ureaza-i "La Multi Ani!"
sabiradu 1
Diana11 1
Constelatialeu 9
1180 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Rocsi 9
418 puncte
vasimur 4
251 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura "Capriciul Doamnei"
Pentru aluat, se amesteca faina cu grasimea, se freaca in mana, pentru a rezulta un aluat fraged. Dupa adaugarea celorlalte ingrediente, nu putem adauga din nou faina, pentru ca aluatul se intareste, in loc sa se topeasca in gura, cum ar trebui...