publicat la 25.07.2020
publicat la 25.07.2020
publicat la 25.07.2020
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
Bucataras.ro
[email protected]
Scrumbie la cuptor
Am spalat scrumbia si i-am curatat interiorul, dupa care am indepartat capul si coada iar trunchiul l-am sectionat in doua parti egale. Am uns cele doua bucati, am presarat condimentele iar in interiorul acestora am asezat cate o felie de lamaie. Intr-o tava am pus hartie de pergament dupa...
Salata pufoasa de icre
Pasul1:Se pune apa la fiert cu un praf de sare,cand aceasta incepe sa clocoteasca se adauga grisul si se amesteca pana cand se ingroasa, apoi se lasa la racit. Pasul2: Icrele se mixeaza si se adauga zeama de lamaie, cate o lingura de gris si cate o lingura de ulei, pana cand isi maresc...
Novac in crusta crocanta
Pasul1: Se portioneaza pestele ,se spala, se amesteca cu usturoiul tocat, sare , mustar , curry si se lasa minimum 60 minute la macerat . (Cu cat pestele impreuna cu mirodeniile va sta mai mult la frigier ,cu atat va fi mai gustos) Pasul2:Se pune malai pe o tava si se trec prin el bucatile...
Crap la cuptor
se pregateste pestele - se curata , se spala , se da cu sare si piper , se pune intr-o tava pe un pat de legume , se toarna vinul si uleiul , se pun boabele de piper si foile de dafin , lamiia se taie feliute se pun si pe peste si...