Se despica pieptul de pui si se introduc in interior cascavalul si sunca, dupa care se ruleaza si se presara sare si piper dupa gust. Se prajeste intr-o tigaie de teflon cu unt pana se rumeneste bine pieptul.
Daca doriti o aroma mai intensa...
Se topeste untul in tigaia de teflon, se pune pieptul de pui taiat fasii (15-20 gr) impreuna cu bucatile de bambus. Se caleste 3 minute la foc iute si se adauga sosul de soia. Smantana se amesteca cu laptele si amidonul pana se face un sos omogen...
Se pune la foc potrivit bulionul intr-o cratita de 2-3 litri, se adauga apa, zaharul si se omogenizeaza. Separat se pun la calit intr-o tigaie timp de 6-7 minute ciupercile, cabanosul se taie rondele subtiri si apoi se taie in patru si se adauga...
Portofel de pui la tigaie
Se despica pieptul de pui si se introduc in interior cascavalul si sunca, dupa care se ruleaza si se presara sare si piper dupa gust. Se prajeste intr-o tigaie de teflon cu unt pana se rumeneste bine pieptul. Daca doriti o aroma mai intensa...