Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Borgo D'ale
Bucataras din 18.11.2011
-Speli carnea si o pui la marinat 24 de ore in vinul alb,apa,rozmarinul,usturoiul taiat felii subtiri,sarea si piperul; -Cand o scoti,o stergi cu un servetel si o umpli cu 100 gr cascaval dat pe razatoare,felliile...
mai multe
publicat la 22.11.2011
Predicţiile astrologilor sunt extrem de clare: ce-a fost ştim deja, ce o fi om mai vedea.
Set de 2 teluri Kasahome
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 2 recipiente pentru cereale
Ciocan pentru carne
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:06
ieri la 10:50
pe 22.01 la 10:17
de Panacris 9
pe 22.01 la 09:47
pe 21.01 la 09:29
6 comentarii
5 comentarii
de laura_n 7
4 comentarii
9 voturi
7 voturi
6 voturi
Rahela Velicu
RODIMUR
Bucataras
alinutza88 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
adryan 1
Panacris 9
2236 puncte
Valclaudia 9
316 puncte
vasimur 4
247 puncte
Rocsi 9
238 puncte
RODIMUR 8
176 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Rulada festiva
-Speli carnea si o pui la marinat 24 de ore in vinul alb,apa,rozmarinul,usturoiul taiat felii subtiri,sarea si piperul; -Cand o scoti,o stergi cu un servetel si o umpli cu 100 gr cascaval dat pe razatoare,felliile...