1. Alege si spala nautul, scurge-l de apa si l-ai pus la inmuiat cu o seara inainte, ca pe fasole. Il fierbi in apa cu 1/2 lingurita de sare completand mereu apa evaporata. Poate sa dureze 1-2 ore.
2. Infierbanta supa de legume care ti-a ramas de la alte preparate. Spala, curata de coaja,...
UMPLUTURA
Varza si ceapa curatata se maruntesc bine si se pun cu putin ulei intr-o cratita larga la calit.
Se amesteca periodic pana se inmoaie bine si capata o culoare galbena-maronie. Nu o uscati foarte mult.
Stingeti focul, adaugati sare si piper si lasati sa se racoreasca...
1.Lintea (150 g) spalata bine se pune la inmuiat intr-un castron cu apa (apa sa acopere cu de 4 ori mai mult volumul lintei) pt. cateva ore (sau peste noapte). La fel am procedat si cu migdalele (o mana).
2.Lintea, 1 lingurita pasta de rosii si 1 ardei gras mic se pun in cavitatea vasului de...
Cus-cus cu legume
1. Alege si spala nautul, scurge-l de apa si l-ai pus la inmuiat cu o seara inainte, ca pe fasole. Il fierbi in apa cu 1/2 lingurita de sare completand mereu apa evaporata. Poate sa dureze 1-2 ore. 2. Infierbanta supa de legume care ti-a ramas de la alte preparate. Spala, curata de coaja,...
Placinta cu varza
UMPLUTURA Varza si ceapa curatata se maruntesc bine si se pun cu putin ulei intr-o cratita larga la calit. Se amesteca periodic pana se inmoaie bine si capata o culoare galbena-maronie. Nu o uscati foarte mult. Stingeti focul, adaugati sare si piper si lasati sa se racoreasca...
Linte cu migdale si seminte de floarea soarelui
1.Lintea (150 g) spalata bine se pune la inmuiat intr-un castron cu apa (apa sa acopere cu de 4 ori mai mult volumul lintei) pt. cateva ore (sau peste noapte). La fel am procedat si cu migdalele (o mana). 2.Lintea, 1 lingurita pasta de rosii si 1 ardei gras mic se pun in cavitatea vasului de...