1 . Pieptul de pui se taie cubulete, se caleste in putin ulei pana se rumeneste usor, aproximativ 15 min.
2. In acelasi timp puneti la fiert morcovii, cand sunt gata le curatati si lasati sa se racoreasca putin.
3. Fierbeti ouale, le racoriti si curatati de coaja.
4. Ceapa o taiati...
1. Pieptul de pui se spala bine, se pune la fiert aproximativ 30-40 de min. Apoi se lasa la racit pe o farfurie.
2. Ceapa se taie marunt si se pune la calit in putin ulei. Cand se rumeneste usor, se adauga ciupercile scurse de apa. Se amesteca bine.
3. Lasati ciupercile 10 min sa se...
1. Se pregatesc legumele pentru salata:Cartofii se fierb in coaja impreuna cu morcovii - aproximativ 40 de min, se racoresc si se curata de coaja.Sfecla rosie se fierbe in apa, aproximativ 1 ora - se racoreste si se curata de coaja.Ceapa se curata si se spala.
2. De obicei (nu este...
Salata "Floarea Soarelui"
1 . Pieptul de pui se taie cubulete, se caleste in putin ulei pana se rumeneste usor, aproximativ 15 min. 2. In acelasi timp puneti la fiert morcovii, cand sunt gata le curatati si lasati sa se racoreasca putin. 3. Fierbeti ouale, le racoriti si curatati de coaja. 4. Ceapa o taiati...
Salata cu ciuperci, carne si oua
1. Pieptul de pui se spala bine, se pune la fiert aproximativ 30-40 de min. Apoi se lasa la racit pe o farfurie. 2. Ceapa se taie marunt si se pune la calit in putin ulei. Cand se rumeneste usor, se adauga ciupercile scurse de apa. Se amesteca bine. 3. Lasati ciupercile 10 min sa se...
Salata "Shuba"
1. Se pregatesc legumele pentru salata:Cartofii se fierb in coaja impreuna cu morcovii - aproximativ 40 de min, se racoresc si se curata de coaja.Sfecla rosie se fierbe in apa, aproximativ 1 ora - se racoreste si se curata de coaja.Ceapa se curata si se spala. 2. De obicei (nu este...