Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 26.09.2013
Se bat ouale cu zaharul pana devine o spuma. Adaugam romul, sarea si uleiul cate putin. Praful de copt il incorporam in cca 500 gr faina pe care o adaugam in ploaie. Facem un aluat consistent ca sa putem intinde foi. Ungem tava cu ulei,...
mai multe
publicat la 26.09.2013
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Perna ergonomica Karll
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 2 teluri Kasahome
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 12:07
ieri la 10:53
de oanapl 8
pe 21.12 la 20:13
pe 19.12 la 16:42
pe 19.12 la 16:08
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
Lau
Lau 9
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
351 puncte
vasimur 4
317 puncte
oanapl 8
230 puncte
mihaelar63 9
223 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura cu gem
Se bat ouale cu zaharul pana devine o spuma. Adaugam romul, sarea si uleiul cate putin. Praful de copt il incorporam in cca 500 gr faina pe care o adaugam in ploaie. Facem un aluat consistent ca sa putem intinde foi. Ungem tava cu ulei,...