Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 26.09.2013
Se bat ouale cu zaharul pana devine o spuma. Adaugam romul, sarea si uleiul cate putin. Praful de copt il incorporam in cca 500 gr faina pe care o adaugam in ploaie. Facem un aluat consistent ca sa putem intinde foi. Ungem tava cu ulei,...
mai multe
publicat la 26.09.2013
Set de 2 teluri Kasahome
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Suport pentru ustensile de bucatarie
Cantar digital pentru bucatarie
Lumanare parfumata
Set de 3 boluri Ellenge
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 08:16
de Retete_gustoase 1
ieri la 19:17
ieri la 18:26
ieri la 08:47
pe 27.04 la 19:29
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
vasimur
karla 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
alex100andra 1
undercovergirl 1
Georgyana 1
oanapl 8
2000 puncte
Valclaudia 9
107 puncte
vasimur 4
81 puncte
RODIMUR 8
56 puncte
MotanLaOale 8
49 puncte
Bucataras.ro hello@bucataras.ro
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura cu gem
Se bat ouale cu zaharul pana devine o spuma. Adaugam romul, sarea si uleiul cate putin. Praful de copt il incorporam in cca 500 gr faina pe care o adaugam in ploaie. Facem un aluat consistent ca sa putem intinde foi. Ungem tava cu ulei,...