Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.02.2017
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.
publicat la 02.01.2019
In cont 1
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Perie de pantofi
Suport pentru ustensile de bucatarie
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 12:51
ieri la 10:21
ieri la 10:05
pe 14.08 la 09:22
pe 13.08 la 10:25
5 comentarii
3 comentarii
de RODIMUR 8
4 voturi
3 voturi
Bucataras
vasimur
RODIMUR
MotanLaOale
Corinuta 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
cryss 1
RODIMUR 8
1172 puncte
Valclaudia 9
300 puncte
Andra_Constantinescu 6
vasimur 4
207 puncte
MotanLaOale 8
49 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sarmale cu pasat
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.