Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.02.2017
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.
publicat la 02.01.2019
In cont 1
Cantar digital pentru bucatarie
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 2 borcane de depozitare
Set de 250 forme pentru briose
Set de 2 teluri Kasahome
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 08:14
de vasimur 4
pe 05.07 la 15:54
pe 05.07 la 10:25
pe 04.07 la 09:36
pe 03.07 la 18:00
7 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
mihaelar63
vasimur
Bucataras Diana 4
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Aurelia 07_07 1
Andra_Constantinescu 6
1103 puncte
MotanLaOale 8
1049 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Gherca Daniela 5
RODIMUR 8
222 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sarmale cu pasat
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.