Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.02.2017
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.
publicat la 02.01.2019
In cont 1
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Taburet pliabil telescopic
Set de 2 teluri Kasahome
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Rola de folie pentru prajituri
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 17:10
de Bucataras 6
la 09:42
de Panacris 9
ieri la 13:59
ieri la 13:55
ieri la 11:06
7 comentarii
de Rocsi 9
6 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
UrsanMihaela
Bucataras
Constelatialeu
RODIMUR
Gherca Daniela 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
scumpetea 1
Panacris 9
1798 puncte
Rocsi 9
1315 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Adi 1
300 puncte
RODIMUR 8
239 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sarmale cu pasat
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.