Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.02.2017
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.
publicat la 02.01.2019
In cont 1
Placa de tocat fata-verso
Taburet pliabil telescopic
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Set de 250 forme pentru briose
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Termometru cu ecran LCD
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 17:37
ieri la 16:54
de bucatarasa 1
ieri la 14:56
ieri la 14:50
ieri la 14:44
de oanapl 7
11 comentarii
de Rocsi 9
5 comentarii
4 comentarii
9 voturi
7 voturi
de laura_n 7
5 voturi
Rocsi
Doinavar 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
silvianart 1
elfix 1
Rocsi 9
1271 puncte
Lau 9
1181 puncte
Retete_gustoase 1
1150 puncte
RODIMUR 8
1133 puncte
oanapl 7
1104 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sarmale cu pasat
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.