Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.02.2017
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40...
mai multe
publicat la 02.01.2019
In cont 1
Ciocan pentru carne
Perna ergonomica Karll
Set de 3 boluri Ellenge
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Lumanare parfumata
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 17:10
de Bucataras 6
la 09:42
de Panacris 9
ieri la 13:59
ieri la 13:55
ieri la 11:06
7 comentarii
de Rocsi 9
6 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
UrsanMihaela
Bucataras
Constelatialeu
RODIMUR
Gherca Daniela 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
scumpetea 1
Panacris 9
1798 puncte
Rocsi 9
1315 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Adi 1
300 puncte
RODIMUR 8
239 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sarmale cu pasat
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40...