Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.02.2017
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40...
mai multe
publicat la 02.01.2019
In cont 1
Set de 2 borcane de depozitare
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set de 3 boluri Ellenge
Perna ergonomica Karll
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
pe 24.12 la 20:10
de Bucataras 6
pe 24.12 la 11:20
pe 23.12 la 18:14
pe 23.12 la 12:28
pe 23.12 la 10:52
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
de oanapl 7
2 comentarii
8 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
vasimur
nbaula
AncaAly 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
em_langa 1
oanapl 7
1117 puncte
Merisor 9
1100 puncte
MotanLaOale 8
1042 puncte
Mitinita 7
1000 puncte
Rocsi 9
321 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sarmale cu pasat
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40...