Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.02.2017
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40...
mai multe
publicat la 02.01.2019
In cont 1
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Ciocan pentru carne
Set de 250 forme pentru briose
Unghiera BISALUO
Set de 2 teluri Kasahome
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Caty 2
ieri la 18:42
de Constelatialeu 9
pe 05.07 la 18:28
de Stella29 1
pe 05.07 la 15:03
de Bucataras 6
pe 03.07 la 09:12
pe 03.07 la 08:33
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
de laura_n 7
Sidy
MotanLaOale
Caty
Bucataras Diana 4
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Aurelia 07_07 1
Rocsi 9
2505 puncte
Caty 2
2086 puncte
Constelatialeu 9
1012 puncte
bucatarasa 1
550 puncte
vasimur 4
161 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sarmale cu pasat
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40...