Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.02.2017
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40...
mai multe
publicat la 02.01.2019
In cont 1
Perna ergonomica Karll
Unghiera BISALUO
Set de 2 decojitoare universale de legume
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Pensula de patiserie
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 08:23
de Rocsi 9
pe 03.05 la 20:27
pe 02.05 la 10:06
pe 02.05 la 09:29
pe 02.05 la 09:26
4 comentarii
4 voturi
Bucataras
MotanLaOale
RODIMUR
Micutza Luana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
MonaMimi 1
kukibella 1
Alexa90 1
oanapl 8
2000 puncte
Valclaudia 9
107 puncte
vasimur 4
81 puncte
RODIMUR 8
56 puncte
MotanLaOale 8
49 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sarmale cu pasat
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40...