Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.02.2017
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40...
mai multe
publicat la 02.01.2019
In cont 1
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Termometru cu ecran LCD
Rola de folie pentru prajituri
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Cantar digital pentru bucatarie
Set de 2 teluri Kasahome
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:45
de Rocsi 9
ieri la 20:54
ieri la 09:08
de RODIMUR 8
pe 10.03 la 16:30
pe 10.03 la 11:07
5 comentarii
de vasimur 4
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
5 voturi
4 voturi
MotanLaOale
vasimur
RODIMUR
adnia 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
cicilica 1
shmekheru 1
mirela0911 8
1000 puncte
vasimur 4
602 puncte
mihaelar63 9
600 puncte
RODIMUR 8
555 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sarmale cu pasat
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40...